«Κίνηση της Ρίβερ για Σαβιόλα το καλοκαίρι»

«Κίνηση της Ρίβερ για Σαβιόλα το καλοκαίρι»

Δημήτρης Τομαράς
«Κίνηση της Ρίβερ για Σαβιόλα το καλοκαίρι»

bet365

Η Ρίβερ Πλέιτ ετοιμάζει κρούση για τον Χαβιέρ Σαβιόλα το προσεχές καλοκαίρι σύμφωνα με πληροφόρηση από την Αργεντινή.

Επιμένουν οι Αργεντίνοι για το έντονο ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ για τον Σαβιόλα. Με βάση ρεπορτάζ και πληροφορίες από την χώρα του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού ο σύλλογος έχει την πρόθεση να προχωρήσει στην κατάθεση συγκεκριμένης προσφοράς προς τον Ολυμπιακό στην αμέσως επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Στην Ρίβερ αναγνωρίζουν μεν τις δυσκολίες του επαναπατρισμού του Σαβιόλα, ωστόσο φέρονται διατεθειμένοι να προσπαθήσουν για την απόκτησή του. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι έχουν διευκρινίσει εδώ και αρκετό καιρό πως ο έμπειρος φορ δεν πρόκειται να πάει πουθενά, μένοντας για αρκετά χρόνια στον σύλλογο.

* Το θέλει πολύ και το εκφράζει σε κάθε ευκαιρία. Ο Ιμπραϊμ που είναι δανεικός στον Εργοτέλη από τον Ολυμπιακό περιμένει πως και πως του χρόνου να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν, Θεού θέλοντος», τόνισε στο Instagram του και ενώ ανάρτησε μία φωτογραφία με το λογότυπο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα