Εννέα τελικοί, κανένα φαβορί!

Εννέα τελικοί, κανένα φαβορί!

bet365

Φωτιά στην Πριμέρα έβαλε ο Μέσι και η Μπαρτσελόνα και ο τίτλος του φαβορί που είχε η Ρεάλ... πέταξε. Εννέα στροφές πριν το τέλος και κανείς δεν μπορεί να μαντέψει το νικητή!

O Μέσι κράτησε ολοζώντανη τη Μπαρτσελόνα στη μάχη του πρωταθλήματος και η Πριμέρα πήρε... φωτιά. Ατλέτικο, Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα θα πάρει τη φετινή κούπα; Ποια ομάδα έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα; Εννέα στροφές πριν το τέλος και η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε οδηγεί την κούρσα εχοντας 70 βαθμούς, όπως άλλωστε και η Ρεάλ, ενώ η Μπαρτσελόνα ακολουθεί με 69, αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Ρεάλ (2-1,4-3), ενώ την τελευταία αγωνιστική έχει την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου».

Την επομένη του ντέρμπι τα... κομπιουτεράκια έπεσαν στο τραπέζι, έβαλαν τις ομάδες κάτω και άρχισαν το μέτρημα! Όπως φαίνεται και από το πρόγραμμα, η Ατλέτικο έχει το δυσκολότερο, έχοντας πέντε εκτός και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται αυτά με Αθλέτικ, Βαλένθια και φυσικά με Μπαρτσελόνα! Στον αντίποδα, η Ρεάλ παίζει την Τετάρτη ίσως το δυσκολότερο ματς ματς της σεζόν, αυτό με τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία. Από κει και πέρα, έχει εκτός τη Σοσιεδάδ και τρεις στροφές πριν το τέλος παίζει στο «Μεστάγια» με Βαλένθια.

Η Μπαρτσελόνα έχει μόλις τέσσερα εκτός και μόνο η Βιγιαρεάλ δείχνει ικανή να την... κοντράρει! Μάλιστα, την τελευταία αγωνιστική έχει εντός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης! Αν εξαιρέσει κανείς Βιγιαρεάλ και Ελτσε που πέρσι έπαιζαν στη Σεγούντα, τις υπόλοιπες επτά που έχει μπροστά της, πέρσι είχε κερδίσει άνετα, μοιράζοντας μάλιστα σε Αθλέτικ και Ατλέτικο πεντάρες και τεσσάρες.

Παρακάτω υπάρχει ο πίνακας με το πρόγραμμα των τριών ομάδων. Που θα καταλήξει η κούπα;

 

LA LIGA Τελευταία Νέα