Αναστασίου: «Έχουμε να κάνουμε ακόμα πολλά»

Αναστασίου: «Έχουμε να κάνουμε ακόμα πολλά»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Έχουμε να κάνουμε ακόμα πολλά»

bet365

Συγχαρητήρια, αλλά και παρατηρήσεις από τον Γιάννη Αναστασίου στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, τονίζοντας πως η... δουλειά τους δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού είχε παράπονα από την εμφάνιση της ομάδας του παρά το 3-1 επί της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», αφού η νίκη ήρθε με πολύ άγχος και οι «πράσινοι» έπαιξαν με τη... φωτιά. Αφού συνεχάρη στην κυριακάτικη προπόνηση τους παίκτες του που πάλεψαν μέχρι το τέλος και πήρα το τρίποντο, δεν παρέλειψε να κάνει και τις ανάλογες παρατηρήσεις.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την αντίδρασή σας μετά την ισοφάριση. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο για να παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε. Κάναμε πολλά ατομικά λάθη κι αυτό είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Δεν δείξαμε το πρόσωπο που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας κι αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα», ανέφερε αρχικά ο Αναστασίου στην ομιλία του και συνέχισε:

«Καταλαβαίνω ότι κάποιοι είστε κουρασμένοι, θα κάνουμε κάποιες αλλαγές την Τετάρτη (σ.σ. με Καλλονή), γιατί πρέπει να είμαστε “φρέσκοι”. Έχουμε συνεχόμενα ματς και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια να κοιτάμε πίσω. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Θέλω να ξέρετε ότι η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμα να κάνουμε πολλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα