Συγχαρητήρια και πάλι από Σπανό

Συγχαρητήρια και πάλι από Σπανό

Μάκης Σταθάτος
Συγχαρητήρια και πάλι από Σπανό

bet365

Επικοινωνία με τους συνεργάτες του μέσα από την φυλακή είχε και πάλι ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή του Ατρομήτου για τη νίκη επί του Πλατανιά.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου παρά την περιπέτεια που βιώνει παρακολουθεί μέσα από την φυλακή την πορεία του Ατρομήτου.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανία, μίλησε τηλεφωνικά με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Αγγελόπουλο και του είπε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας που μου δίνουν χαρά. Θέλω να συνεχίσουν με αυτό τον τρόπο».

Αμέσως μετά την επικοινωνία του Γιώργου Σπανού με τον Γιάννη Αγγελόπουλο, ο αντιπρόεδρος του Ατρομήτου, Βαγγέλης Μπαταγιάννης δήλωσε: «Δεν αλλάζει τίποτα. Ο Γιώργος Σπανός παραμένει ο πρόεδρος της ομάδας και εμείς οι συνεργάτες του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα