Οι «αντίπαλοι» για Εντινγκά και το... βαρύ συμβόλαιο

Οι «αντίπαλοι» για Εντινγκά και το... βαρύ συμβόλαιο

Gazzetta team
Οι «αντίπαλοι» για Εντινγκά και το... βαρύ συμβόλαιο

bet365

Οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τη Μονακό για τον Ντέλβιν Εντινγκά έχουν ήδη ξεκινήσει, εμπόδια ωστόσο αποτελούν οι ομάδες του Σαμπιονά που έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά και το μεγάλο συμβόλαιο του παίκτη.

Η επιθυμία των «ερυθρολεύκων» να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Κονγκολέζο μέσο είναι δεδομένη και γι' αυτό τον λόγο έχουν αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με τη Μονακό ώστε να ρίξουν τις απαιτήσεις της από τα 3 εκατ. ευρώ στα οποία βρίσκεται η οψιόν αγοράς του παίκτη.

Από εκεί και πέρα πάντως οι Πειραιώτες δεν «παίζουν» μόνοι τους για τον 26χρονο άσο, αφού αποτελεί στόχο και σημαντικών ομάδων του Σαμπιονά, όπως η Λιόν, αλλά και η Σεντ Ετιέν, σύμφωνα με τον «Γαύρο». Αμφότερες μάλιστα εμφανίζονται να έχουν ήδη κάνει κρούσεις στους Μονεγάσκους για τον Εντινγκά, ώστε να μάθουν το ιδιοκτησιακό του καθεστώς.

Ένα ακόμα σημαντικό θέμα ωστόσο αφορά στο συμβόλαιο του παίκτη, που λήγει το 2016. Αυτό γιατί οι απολαβές του φτάνουν τα 1,3 εκατ. ευρώ «καθαρά» τον χρόνο, ποσό που κρίνεται πολύ μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα κι όπως φαίνεται δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ολυμπιακός, περιμένοντας από τον Αφρικανό μέσο να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα