«Πράσινο» καρέ μετά από 2 χρόνια!

«Πράσινο» καρέ μετά από 2 χρόνια!

Gazzetta team
«Πράσινο» καρέ μετά από 2 χρόνια!

bet365

Την τέταρτη διαδοχική του νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Απόλλωνα, κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν μία διετία!

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προστέθηκε στη λίστα με τα... θύματά τους το τελευταίο διάστημα. Αήττητη εδώ κι επτά αγωνιστικές η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, με έξι τρίποντα μάλιστα σε αυτό το διάστημα, τα τέσσερα ωστόσο συνεχόμενα, κάτι που είχε σχεδόν... ξεχάσει πότε το είχε κάνει για τελευταία φορά στη Σούπερ Λιγκ!

Συγκεκριμένα θα πρέπει να ανατρέξουμε στη σεζόν 2011-12, όταν μετά το διπλό στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ (0-1) στις 24/3/12, νίκησε κατά σειρά κατά σειρά τους Άρη (1-0), Πανιώνιο (3-0) και Αστέρα Τρίπολης (0-2), στο διάστημα ως τις 18 Απριλίου, για να γίνει ωστόσο και το 5/5 την τελευταία αγωνιστική, με τον Παναιτωλικό (4-0).

Το 4/4 πάντως στο πρωτάθλημα έγινε και λίγο αργότερα, αλλά δεν αφορούσε ματς της ίδιας σεζόν. Συγκεκριμένα αφού επικράτησε κατά σειρά στα πλέι οφ των ΠΑΟΚ (2-0), Ατρομήτου (0-1), ΑΕΚ (1-0), ξεκίνησε με τρίποντο τη νέα αγωνιστική περίοδο, επί του Λεβαδειακού (0-1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα