In Μάρτενς, out Κατσουράνης

In Μάρτενς, out Κατσουράνης

In Μάρτενς, out Κατσουράνης

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης αισθάνθηκε και σήμερα ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή. Μετά από ένα περίπου μήνα ο Μάρτενς επέστρεψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Η προπόνηση ήταν προσανατολισμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα της Κυριακής εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Κώστας Κατσουράνης, που όμως αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως επίσης και ο Νίκος Σπυρόπουλος λόγω γαστρεντερικών διαταραχών.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλα, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Μαντούρο, Νάτχο, Νίνη, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Χούσεν, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη. Η αποστολή θα προπονηθεί για τελευταία φορά αύριο στις 17:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα διανυκτερεύσει στο Μακεδονία Παλλάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα