Ο Kuipers σε αποστολές της UEFA

Ο Kuipers σε αποστολές της UEFA

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος έχει δύο κουβέντες στο blog του στο gazzetta για τον Ολλανδό, με τον οποίο όλες οι ελληνικές ομάδες χάνουν.

Με ένα πέναλτι κι ένα φάουλ ο Ολυμπιακός έμεινε έξω από τη Γιουνάϊτεντ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ένα πέναλτι κι ένα φάουλ, που έδωσε με ευκολία ο Κάϊπερς.

Ο Ολλανδός φαίνεται πως σε κάποια ματς της καριέρας του δίνει πιο εύκολα τα πέναλτι και τα φάουλ.

Στο Μπαρτσελόνα-Μίλαν 3-1 πρόπερσι έδινε σαν στραγάλια τα πέναλτι στην Μπάρτσα. Μπορούμε να το δούμε εδώ (http://www.metacafe.com/watch/8320382/barcelona_milan_3_1_highlights_hd_03_04_2012/) και δη στο 1.33 και στο 4.25.

Στο Λίβερπουλ-Ζενίτ 3-1 πέρσι έδινε σαν στραγάλια τα φάουλ υπέρ της Λίβερπουλ κοντά στην περιοχή της Ζενίτ. Ο Σουάρεζ εκτέλεσε τρία από αυτά και τα δύο τα έκανε γκολ, εδώ (http://livefootballvideo.com/highlights/europe/uefa-europa-league/liverpool-vs-zenit) στο 1.00 και στο 2.50. Αν εκτελούσε εύστοχα και το τρίτο η Λίβερπουλ θα είχε ανατρέψει το 0-2 με το οποίο είχε χάσει στη Ρωσία…

Η ανταμοιβή του από FIFA κι UEFA για το πώς βλέπει τα πέναλτι και τα φάουλ είναι ότι θα σφυρίξει και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Παρεμπιπτόντως, ας μας αδειάσει τη γωνιά αυτός ο άνθρωπος για τα επόμενα χρόνια, σε ό,τι αφορά τις ελληνικές ομάδες. Μέσα σε ένα ενάμιση χρόνο είχαμε Σάλκε-Ολυμπιακός 1-0, Βοσνία-Ελλάδα 3-1, ΠΑΟΚ-Σάλκε 2-3 και Γιουνάϊτεντ-Ολυμπιακός 3-0. Τρεις αποκλεισμούς από το Τσάμπιονς Λιγκ κι ένα παραλίγο αποκλεισμό από το Μουντιάλ. Δεν φτάνει;

Εκεί στην ΟΥΕΦΑ, ας τον βάζουν σε άλλου είδους αποστολές. Δόξα τον θεό (του ποδοσφαίρου) από αποστολές η ΟΥΕΦΑ άλλο τίποτα. Άλλωστε, και παρατηρητή του είχαν βάλει από τηνν Ελβετία, εκεί, δηλαδή, όπου εδρεύει η ΟΥΕΦΑ. Α, αποστολές απονομής ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης στα παιχνίδια των διοργανώσεών της, εννοώ φυσικά. Μην παρεξηγηθώ κιόλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.