Οι αγγλικές και τουρκικές «σειρήνες» για Κάμπελ

Δημήτρης Τομαράς
Οι αγγλικές και τουρκικές «σειρήνες» για Κάμπελ

bet365

Μεγαλώνει συνεχώς η λίστα των ομάδων που θέλουν τον Τζόελ Κάμπελ με την Φενέρ να αποτελεί τη νέα... προσθήκη. Τι μήνυμα έστειλε ο Κοσταρικανός για την συνέχεια. Σε ζήτηση και ο Κώστας Μανωλάς.

Μετά την Γαλατά ακόμα ένας σύλλογος από την γειτονική μας χώρα φέρεται να έχει επιδείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ. Ο λόγος για την Φενέρ που εμφανίζεται διατεθειμένη να παλέψει σκληρά για την διεκδίκηση του Κοσταρικανού χαφ. Οι Τούρκοι που διαρρέουν την πληροφορία επικαλούνται πηγές από την Μεγάλη Βρετανία.

Για τον παίκτη έχει ρωτήσει και ασχοληθεί ήδη η Έβερτον ενώ και η Τότεναμ έχει τοποθετηθεί σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία στο γκρουπ των ομάδων που επιζητούν να κλείσουν τον Κάμπελ. Αυτήν την στιγμή οι σύλλογοι που τον έχουν στην λίστα τους (κυρίως από Αγγλία και Τουρκία) είναι πάνω από τέσσερις ενώ προκύπτει πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και από άλλες χώρες.

Υπάρχει βέβαια και η Άρσεναλ, στην οποία ανήκει και που μπορεί να τον χρειαστεί πίσω το καλοκαίρι. Ο ίδιος ο Κάμπελ -για τον οποίο ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει τις επαφές σε Ελλάδα και Αγγλία έτσι ώστε να τον κρατήσει και τη νέα χρονιά- σε μήνυμά του στο Facebook επισήμανε για το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ:

«Χθες δεν πετύχαμε τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο είμαι περήφανος για την δουλειά που έκανε η ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται». Από την άλλη υπάρχει και ο Κώστας Μανωλάς που συνεχίζει να έχει αρκετά μεγάλη ζήτηση ιδίως σε Αγγλία και Ιταλία.

Δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον τσεκάρουν για το καλοκαίρι ή που ήδη έχουν κάνει κίνηση και ενώ ο μάνατζέρ του έδωσε το παρών την Τετάρτη στο Ολντ Τράφορντ. Με τον Μανωλά έχουν ασχοληθεί μεγάλες ομάδες σε Αγγλία (Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ) και αρκετά άλλα κλαμπ από Ιταλία (Ρόμα, Νάπολι, Λάτσιο κ.ά.) και άλλες χώρες με μεγάλα πρωταθλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα