Μπούρμπος: «Μπορεί ο ΟΦΗ να πάει τελικό»

Gazzetta team
Μπούρμπος: «Μπορεί ο ΟΦΗ να πάει τελικό»

bet365

Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε για το πρώτο βήμα του ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και στάθηκε στις αδυναμίες του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
Για την αναμέτρηση: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε, είχαμε πει ότι θα τα δώσουμε όλα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μακάρι να πάμε στον τελικό και να το πάρουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει από τα άκρα, αυτό εκμεταλλεύτηκε ο προπονητής μας ο οποίος γέμισε το κέντρο και εκεί καταφέραμε και περιορίσαμε τον αντίπαλο. Δείξαμε διάθεση και κάναμε το πρώτο βήμα. Θέλουμε ανάλογη απόδοση στο παιχνίδι στη Λεωφόρο. Μπορούμε να περάσουμε στον τελικό».

Για αλλαγή εικόνας του ΟΦΗ και τον Σα Πίντο: «Μεγάλο μερίδιο στην αλλαγή της εικόνας έχει ο προπονητής. Ωστόσο, δεν πρέπει να αδικούμε τον Δερμιτζάκη, η ομάδα ήταν 80% νέα και ήθελε το χρόνο της. Ο Παύλος δικαιούταν αποτελέσματα, αλλά δεν είχε την τύχη. Ο Σα Πίντο δούλεψε πολύ σε τεχνικά θέματα και σιγά-σιγά η ομάδα έδεσε και αρχίσαμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Ο Σα Πίντο είναι γεννημένος νικητής, δεν θέλει ούτε την ισοπαλία».

Για την ταινία «300», που πήγαν να δουν μετά από απόφαση του Σα Πίντο: «Δεν το έκανε για να πωρωθούμε, αλλά για να μας χαλαρώσει. Μας έβγαλε από την πίεση».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Σίγουρα ο στόχος μας είναι το Κύπελλο. Ωστόσο, απομένουν πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον Παπαζογλου: «Ο Θανάσης είναι βαρόμετρο για την ομάδα, αλλά υπάρχουν και άλλα παιδιά που μπορούν να σκοράρουν. Ωστόσο, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, έχει αδικηθεί, έχει πολλά προσόντα και ελπίζω στο μέλλον να μπορεί να τα δείξει».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα