Βαρούχας: «Έπρεπε να σεβαστεί τον Ολυμπιακό ο Κάιπερς»

Gazzetta team
Βαρούχας: «Έπρεπε να σεβαστεί τον Ολυμπιακό ο Κάιπερς»

bet365

Υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σφύριξε ο Μπιόρν Κάιπερς χωρίς να υπολογίσει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας στάθηκε στα λάθη του διαιτητή μέχρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προηγηθεί με σκορ 3-0.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την διαιτησία του Ολυμπιακού στον χθεσινό αγώνα με τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ: «Είδαμε μία Μάντσεστερ που σέρνεται και πήγε στο τέλος ο Φελαϊνί και έκανε καθυστερήσεις. Υπήρξαν και λάθη από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού που έδωσαν το δικαίωμα στους Άγγλους να φτάσουν στην ανατροπή.

Για το πέναλτι, δεν έπρεπε να του δώσει το δικαίωμα εκεί ο Χολέμπας. Στα μάτια μου είχα το Βοσνία-Ελλάδα 3-1 και τότε μας είχε εναντίον μέχρι το 3-0, όμως μετά οι αποφάσεις του ήταν σωστές. Σε τρεις φάσεις έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα ο Βαλέντσια.

Ένα κόρνερ που δεν έδωσε. Ένα φάουλ που έδωσε σε βάρος του Μανωλά, όπου μπήκε το τρίτο γκολ ήταν ένα φάουλ έδρας. Φταίει και ο Ρομπέρτο εκεί. Τον παρέσυρε το γεγονός ότι τα βαράει ο Ρούνεϊ. Δεν είχε ορατότητα.

Ο Ρομπέρτο έκανε πολλές αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε ο Ολλανδός να σεβαστεί τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να σφυρίξει 50-50 και τις δύο ομάδες. Δυστυχώς, έτσι γίνεται και στην Ευρώπη και δεν είναι μόνο στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα περιστατικά».

Για τη διαιτησία στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας: «Δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο. Κάτι φάουλ και κίτρινες, οι οποίες δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα».

 

Τελευταία Νέα