«Ο Ρούνεϊ δεν είναι σαν τον Τσόρι Ντομίνγκες!»

Δήμος Μπουλούκος
«Ο Ρούνεϊ δεν είναι σαν τον Τσόρι Ντομίνγκες!»

bet365

Σκληρή κριτική στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από αρθρογράφο του Eurosport, που τονίζει ότι ο Ρούνεϊ δεν μπορεί να κάνει το «δεκάρι» όπως ο Τσόρι στον Ολυμπιακό!

Με αφορμή την εμφάνιση της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ, ο Πολ Πάρκερ ξεκινάει το άρθρο του με τον εξής τρόπο: «Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Η συνθηκολόγηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ, την Κυριακή ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Εντάξει, η Λίβερπουλ στον αγώνα όντως σε καλύτερη φόρμα από την αντίπαλο της, αλλά οι παίκτες της Γιουνάιτεντ, έδειχναν να μην έχουν τα κότσια...»

Και συνεχίζει κάνοντας ατομική κριτική στους παίκτες: «Ο Ντε Χέα είναι καταπληκτικός σε όλη τη σεζόν, 100% καλύτερος από πέρσι, αλλά όπου και αλλού να κοιτάξεις στην ομάδα, υπάρχουν προβλήματα. Ο Ρόμπι Φαν Πέρσι είναι μακριά πολύ από τον καλό του εαυτό. Ο Γιανουζάι δείχνει εντελώς αναποτελεσματικός ενώ στην άμυνα, μόνο ο Νεμάνια Βίντιτς είχε κάτι να επιδέιξει την Κυριακή, αλλά και αυτός αποβλήθηκε. Στην καρδιά των προβλημάτων είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Δεν καταλαβαίνω τι κάνει, γιατί προσπαθεί να γίνει το νούμερο 10; Απλώς δεν είναι καλός σε αυτό τον ρόλο».

Μάλιστα ο Πάρκερ συγκρίνει τον Ρούνεϊ με τον Τσόρι Ντομίνγκες. «Ετσι παίζει ο Ρούνεϊ αυτό τον ρόλο, είναι το νούμερο 10, αλλά με την βρετανική εκδοχή κι όχι όπως βλέπουμε από παίκτες, όπως ο Οσκαρ, ή ο Αργεντινός Αλεχάντρο Ντομίνγκες που έπαιξε καταπληκτικά αυτό τον ρόλο για τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα