Αντσελότι: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την έκπληξη»

Gazzetta team
Αντσελότι: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την έκπληξη»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και θεωρεί πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την έκπληξη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Δεν είχα καμία αμφιβολία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί και παίζει πάντα γιατί η φυσική του κατάσταση είναι άριστη. Αντίθετα, δεν είχαμε καθόλου τύχη με τον τραυματισμό του Χεσέ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Θέλω να του συμπαρασταθώ και εύχομαι να είναι τυχερός. Θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις αλλά φαίνεται ότι είναι ρήξη χιαστών. Είναι μεγάλη απώλεια για μας καθώς είχε μία πολύ καλή σεζόν. Πρέπει να περιμένουμε και μετά τον τραυματισμό θα συνεχίσει να είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας.

Πάμε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα σε καλή κατάσταση. Δείξαμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Κάθε ομάδα που βρίσκεται στην διοργάνωση είναι πολύ δυνατή και στα προημιτελικά θα βρίσκονται οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Θα δούμε τι θα συμβεί στην κλήρωση. Το γεγονός ότι θα βρίσκονται τρεις ισπανικές ομάδες είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο της χώρας. Όλοι οι αντίπαλοι θα είναι δύσκολοι. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την έκπληξη. Θα είναι δύσκολα στα προημιτελικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα