Ο Ολυμπιακός στo ματς της χρονιάς !

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός στo ματς της χρονιάς !

bet365

Το 2-0 του πρώτου αγώνα καλείται να υπερασπιστεί ο Ολυμπιακός στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στην Μάντσεστερ Γ. (21:45, NS1) προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τους «8» τους Champions League.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ζήσει το δικό του όνειρο στο «Θέατρο των Ονείρων» και το σκορ της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» του δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Ο Μίτσελ θα παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Μαρκάνο και Μανωλά, τον Σαλίνο δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Εντινγκά και Μανιάτης με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τον Τσόρι, Πέρερ (αριστέρά), Κάμπελ (δεξιά) και μοναδικό προωθημένο τον Βαλντές.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μασάντο, Φουστέρ, Σαβιόλα, Σάμαρης και Βέργος.

Ο Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση θα επιλέξει το 4-4-2. Την εστία της Μάντσεστερ θα υπερασπιστεί ο Ντε Χέα, με αμυντικό δίδυμο τους Βίντιτς και Τζόουνς ή Φέρντιναντ, τον Ράφαελ στο δεξί άκρο και τον Εβρά στο αριστερό.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Κάρικ, Φελαϊνί, Βαλένσια (δεξιά), Γιάνκ ή Γιανουζάι (αριστερά) και πιο μπροστά οι Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι.

Την αποστολή της αγγλικής ομάδας συμπληρώνουν οι Λίντεγκααρντ, Μπίτνερ, Γκιγκς, Νάνι, Κλέβερλι, Φλέτσερ, Γκαγκάβα, Ερνάντες και Γουέλμπεκ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα