Θέλει να κρατήσει και Ανέν ο Παναιτωλικός!

Gazzetta team
Θέλει να κρατήσει και Ανέν ο Παναιτωλικός!

bet365

Προσπάθειες να κρατήσει στο δυναμικό του, τους Γκάλο και Ανέν, κάνει ο Παναιτωλικός.

Στην Πορτογαλία φέρεται να βρίσκεται ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Μπράγκα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Live Sport, στόχος δεν είναι μόνο η παραμονή του Ροντρίγκο Γκάλο στο Αγρίνιο, αλλά και του Φλοράν Ανέν.

Αμφότεροι έχουν εντυπωσιάσει με τις επιδώσεις τους στο πρωτάθλημα, όμως μόνο εύκολο δεν θεωρείται να συνεχίσουν την νέα σεζόν στην χώρα μας, με την φανέλα του Παναιτωλικού. Αυτός είναι ο λόγος που ο ισχυρός άνδρας των «καναρινιών» αποφάσισε να μεταβεί στην ιβηρική χερσόνησο, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες. Πρόθεση, όμως, των Πορτογάλων, είναι η παραχώρηση του Γκάλο με κανονική μεταγραφή, με τιμή εκκίνησης τα 500.000 ευρώ, ενώ για τον Ανέν ακόμα δεν υπάρχει απάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα