Ραντεβού όλοι στο ΟΑΚΑ στις 28 Μαρτίου (pics&vid)

Ραντεβού όλοι στο ΟΑΚΑ στις 28 Μαρτίου (pics&vid)

bet365

Η Κεφαλονιά περνάει δύσκολες στιγμές αλλά δεν είναι μόνη της. Στις 28 Μαρτίου θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τα έσοδα να πηγαίνουν στο πολύπαθο νησί .

Παλαίμαχοι Έλληνες ποδοσφαιριστές(All Star Ελλάδας) και βετεράνοι διάσημοι παίκτες της Ευρώπης(All Star Μεικτής Ευρώπης) σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κλειστού του ΟΑΚΑ θα φορέσουν ξανά τις φανέλες τους για να στηρίξουν τους πληγέντες κατοίκους του καταστροφικού σεισμού στην Κεφαλονιά. Φρατζέσκος, Γκαλίνοβιτς, Λουτσιάνο, Βαζέχα, Τζόρτζεβιτς και Γεωργάτος είναι κάποια από τα ονόματα που συμμετάσχουν στον αγώνα και την Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ το paoshop θα πουλάει ειδικό μπλουζάκι με τα έσοδα να πηγαίνουν στην Κεφαλονιά. Το πρόγραμμα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις με τους Πέτρο Ίμβριο και KINGS να αναλαμβάνουν την διασκέδαση του κόσμου.

Βέβαια, οι ενέργειες δεν σταματάνε εδώ, αφού θα γίνει διεθνής καμπάνα και μετά το φιλικό ενώ ήδη έχει σταλεί επιστολή στον Νίκολας Κέιτζ για να γίνει πρεσβευτής μέχρι το καλοκαίρι ωστε να μπορέσει να είναι έτοιμο το νησί να υποδεχτει τον κόσμο. Τα εισιτήρια είναι στην διάθεση του κοινού από την Τρίτη και κοστίζουν μόλις 5 ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Νίκος Μαραγκόπουλος (Διευθυντής WinWin): Είναι δύσκολα τα πράγματα ειδικά μετά τις πρώτες μέρες που φεύγουν τα κανάλια και κάθεται η σκόνη. Είναι πολύ σημαντικό να δειξουμε οτι μπορούμε και θέλουμε να βοηθήσουμε. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες τα χρήματα να πάνε απευθείας στο σκοπό που είναι να πάνε. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση. Τοο μεγαλύτερο γήπεδο 7 επί 7 θα φιλοξενήσει ένα σημαντικό αγώνα. Σκοπός μας είναι πέρα απο την ενίσχυση της Κεφαλονιάς να υπάρχει εκπαιδευτικός χαρακτήρας.
Ευχαριστούμε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την βοήθειά της.

Πέτρος Γαλακτόπουλος (Πρόεδρος ΟΑΚΑ): Είμαι χαρούμενος που θα συμμετέχουμε σε όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια και μεγάλοι αθλητες θα δώσουν το παρών και θα βοηθήσουν από την πλευρά τους για να υπάρξουν οσο γίνεται μεγαλύτερα έσοδα για ένα πραγματικά συγκινητικό σκοπό.

Κώστας Βουτσάς: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και σε όσους εργάζονται για την εκδήλωση. Μιλάω ως κεφαλονίτης γι αυτό και είμαι λίγο τρελός. Είναι σημαντικό να προσφέρουμε την βοήθειά μας όταν την χρειάζονται οι συνάνθρωποί μας. Ελπιζω τα λεφτά να πάνε στην Κεφαλονιά και όχι σε κάποια ΜΚΟ

Χουάν Ρότσα: Πρέπει να αποδείξουμε για άλλη μία φορά πως όταν θέλουν οι Έλληνες μπορούν. Χθες δώσαμε φιλικό στην Σαλαμίνα και ήταν κάτι πρωτόγνωρο αυτό που συναντήσαμε. 5000 άτομα έδωσαν το παρών κι ελπίζω στις 28 Μαρτιου και στο φιλικό αυτό τα πράγματα να είναι ακόμα καλυτερα. Είναι ωραίο γεγονός και μία ευκαιρία να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Ελπίζω το γήπεδο να ειναι γεμάτο να έχει επιτυχία η οργάνωση και να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο του ποδοσφαίρου και όχι αυτό που είδαμε στο Άρης-ΠΑΟΚ.

Γρηγόρης Κατσόγιαννης (Διευθυντής Marketing Nova): Εδώ και 20 χρονια η Nova είναι δίπλα στο ελληνικό ποδοσφαιρό την μάθαμε και την συνδυάσαμε με αυτό. Είναι ένας μεγάλος αγώνας και είναι μεγάλη μας χαρά που θα τον μεταδώσουμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να δείξει έμπρακτα την στηριξή του και θα ειναι η πρώτη φορά που θα παροτρύνουμε τον κόσμο να ερθει στο γήπεδο να τους ευαισθητοποιήσουμε και να αναδείξουμε αυτές τις όμορφες στιγμές.

 

Τελευταία Νέα