Βγαίνει στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ

Βγαίνει στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Βγαίνει στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ

bet365

Στον ΠΑΟΚ καταστρώνουν την πολιτική που θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής, μία μέρα μετά την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ κατά του Ολυμπιακού, της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με την «SportDay», αυτή η ανακοίνωση αποτελεί απλά την αρχή για τα όσα θα επακολουθήσουν. Στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να συνεχίσουν την επίθεση μέχρι να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του συλλόγου.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε αρκετές συζητήσεις με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ, πριν εκδώσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και είναι πιθανό ο ΠΑΟΚ να ηγηθεί ενός πόλου που θα κινηθεί για την αλλαγή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι επόμενες κινήσεις από πλευράς του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και είναι πιθανό να δώσει το «παρών» στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

Τα πάντα θα κρίνονται έπειτα από σχετική απόφαση του Σαββίδη, ενώ δεν αποκλείεται στην επόμενη ευκαιρία να τοποθετηθεί δημόσια και να αποκαλύψει το πλάνο του για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα