Στη ΦΙΦΑ ο Ανδριανός για το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ!

Gazzetta team
Στη ΦΙΦΑ ο Ανδριανός για το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ!

bet365

Το ακριβές πλαίσιο του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ φαίνεται ότι ερευνά ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός και μάλιστα έχει ήδη απευθυνθεί στη ΦΙΦΑ.

Μία διερευνητική προσπάθεια για να μάθει που ακριβώς φτάνουν τα... όρια του αυτοδιοίκητου της Ομοσπονδίας ξεκίνησε ο κ.Ανδριανός και πρώτο του βήμα ήταν όπως όλα δείχνουν το να απευθυνθεί στη ΦΙΦΑ. Πηγές μάλιστα κάνουν λόγο ακόμα και για επιστολή του στην παγκόσμια ομοσπονδία, όπως αναφέρει η «Live Sport», αφού ο υφυπουργός Αθλητισμού φαίνεται ότι προβληματίζεται έντονα από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα, θεωρώντας πιθανότατα πως υφίστανται θεσμικά ζητήματα στα οποία κι οφείλει να παρέμβει η Πολιτεία.

Επειδή πάντως γνωρίζει κι ο ίδιος ότι στο παρελθόν όσοι προκάτοχοί του προσπάθησαν να παρέμβουν σε θέματα της ΕΠΟ βρήκαν... τοίχο, θέλει να γνωρίζει με κάθε ουσιαστικό και κυρίως τυπικό λόγο όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, που τελειώνει το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και που δεν βάλλεται από τις κυβερνητική νομοθετική πρωτοβουλία. Πριν πάντως ολοκληρωθεί το Μουντιάλ, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία νομοθετική παρέμβαση, ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

 

Τελευταία Νέα