Τα είπε με Κάμπελ για... σέντερ φορ ο Μίτσελ!

Τα είπε με Κάμπελ για... σέντερ φορ ο Μίτσελ!

Gazzetta team
Τα είπε με Κάμπελ για... σέντερ φορ ο Μίτσελ!

bet365

Ο Μίτσελ συνεχίζει να σκέφτεται τη χρησιμοποίηση του Τζόελ Κάμπελ στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στη Γιουνάιτεντ έχοντας μάλιστα μαζί του και τετ α τετ γι' αυτό τον λόγο.

Το θέμα του σέντερ φορ είναι ένα από τα μεγάλα διλήμματα του Ισπανού τεχνικού ενόψει του μεγάλου αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ», όπου οι πρωταθλητές έχουν μία ιστορική ευκαιρία να προκριθούν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 51χρονος τεχνικός σκέφτεται έντονα όπως φαίνεται να χρησιμοποιήσει τον Κάμπελ στη συγκεκριμένη θέση και μάλιστα γι' αυτό τον λόγο τα είπε κατ' ιδίαν με τον Κοσταρικανό, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θέση στην ενδεκάδα θα πάρει κι ο Φουστέρ, ενώ ο Βαλντέζ θα μείνει στον πάγκο. Το πιο... ορθολογικό πάντως σχήμα αυτή τη στιγμή, φαντάζει ότι θα είναι με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο, Χολέμπας στην άμυνα, Εντινγκά, Μανιάτη τα αμυντικά χαφ, Τσόρι επιτελικός μέσος, στα άκρα οι Κάμπελ, Πέρεζ κι ο Βαλντέζ στην κορυφή της επίθεσης. Σε ό,τι αφορά πάντως τον Μαρκάνο, θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να του πει αν είναι απολύτως έτοιμος, σε διαφορετική περίπτωση θα μπει στην ενδεκάδα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα