Κράξιμο σε όλους στη Μίλαν

Κράξιμο σε όλους στη Μίλαν

Κράξιμο σε όλους στη Μίλαν

bet365

Περίπου 300 τιφόζι των Ροσονέρι αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα κατά την άφιξη της στο «Σαν Σίρο», με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να τους τα χώνει.

Η διαμαρτυρία πριν την έναρξη του αγώνα με την Πάρμα είχε ανακοινωθεί από τις προηγούμενες μέρες με την ανακοίνωση της curva sud και την Κυριακή ήταν η ώρα της δράσης. Οι οπαδοί της Μίλαν περίμεναν το πούλμαν της ομάδας, είχαν διάφορα πανό κατά της διοίκησης και στο τέλος αποδοκίμασαν τους πάντες, με τους Αντριάνο Γκαλιάνι και Μάριο Μπαλοτέλι να είναι οι βασικοί στόχοι.

Ο αντιπρόεδρος των Ροσονέρι, πάντως, δεν τα άφησε ασχολίαστα όλα αυτά, τονίζοντας στις δηλώσεις του: «Δεν θα καταφέρουν με αυτό τον τρόπο να φτιάξουν την ομάδα. Το πρόβλημα είναι η ασθενής μνήμη. Ο κόσμος θυμάται μόνο το τελευταίο αποτέλεσμα και όχι την γενική πορεία μιας ομάδας που σε αυτό τον αιώνα είναι η μόνη ιταλική με παρουσία στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Δεν ξέρω τι να πω... Το να μείνουμε ένα χρόνο εκτός στόχων ή εκτός Ευρώπης δεν είναι καταστροφή. Εχει τύχει, άλλωστε, σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Βρίσκω, επίσης, αχάριστη την συμπεριφορά των οπαδών προς τον Μπαλοτέλι γιατί αν δεν υπήρχε ο Μάριο πέρυσι δεν θα παίζαμε στο Champions League φέτος. Εχει βάλει τα περισσότερα γκολ από οποιονδήποτε άλλο στην ομάδα τον τελευταίο 1,5 χρόνο αλλά οι οπαδοί, όπως είπα και πριν, θυμούνται μόνο τον τελευταίο αγώνα».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Γκαλιάνι αναφέρθηκε και στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: «Επί τρία χρόνια υπερασπιζόμουν πάντα τον Αλέγκρι γιατί έκανε καλή δουλειά. Μετά, πάντως, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή. Την αλλαγή την αποφασίσαμε όλοι μαζί, δεν είναι αλήθεια ότι δεν ήθελα τον Ζέεντορφ. Ολες οι επιλογές στην Μίλαν γίνονται από εμένα και τον πρόεδρο Μπερλουσκόνι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα