Πλατανιάς - Καλλονή 7-0

Gazzetta team
Πλατανιάς - Καλλονή 7-0

bet365

Ο «σούπερ» Πλατανιάς διέλυσε με 7-0 την Καλλονή στα Χανιά, πέτυχε το σκορ της χρονιάς και βλέπει πιο αισιόδοξα το θέμα της παραμονής.

Επαιζε την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα και φρόντισε κόντρα στην Καλλονή να δώσει τα πάντα! Ο Πλατανιάς έκανε... πλάκα, πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του (7-0), με τον Βλαχοδήμο να πετυχαίνει χατ τρικ και τον Κατάι να κάνει το καλύτερό του ματς. Στους 28 βαθμούς οι Κρητικοί που έπιασαν τη Βέροια, 150 νίκες στην καριέρα του ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Πήρε μπρος με Κατάι
Ο Πλατανιάς έπαιζε τον δικό του τελικό κόντρα στην Καλλονή, αφού μόνο νίκη θα του έδινε την βαθμολογική ανάσα που ζητούσε. Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 3' είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά το φάουλ του Δημήτρη σταμάτησε στο δοκάρι. ο Πλατανιάς ήταν πιο επιθετικός, πιο κινητικός, αλλά χωρίς ουσία. Κακό θέαμα στο πρώτο 20λεπτο, με τους Χανιώτες να έχουν ακόμα μια καλή φάση με τον Τόρες στο 16', αλλά η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο. Βλαχοδήμος, Μπέλιτς άλλαξαν θέσεις, ο Κατάι ανέβασε την απόδοση του και ο Πλατανιάς μετά το 25' πήρε τα πάνω του! Στο 30' έστειλε... απειλητικό μήνυμα με διπλή ευκαιρία του Τόρες, με τον Ισπανό να μην μπορεί να κερδίσει τον Σιδεράκη, ούτε όμως να σκοράρει και όταν βρέθηκε σε θέση βολής. Ο Κατάι ήταν εξαιρετικός και στο 37' άνοιξε τον δρόμο για το γκολ! Πολύ ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, έκανε ιδανική παράλληλη και ο Βλαχοδήμος πέτυχε το 1-0 με προβολή. Η Καλλονή πριν επιδιώξει να αντιδράσει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Από τη σέντρα του Κατάι, ο οποίος στην προηγούμενη φάση έχασε το τετ α τετ, ο Αναστασιάδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Eκανε πλάκα...
Καλημέρα με... γκολ για τον Πλατανιά, καθώς στο 49', ο Βλαχοδήμος στόπαρε υπέροχα, έκανε τη ντρίμπλα και με σουτάρα νίκησε τον Σιδεράκη! Η Καλλονή προσπάθησε να μείνει όρθια και στο 54' της δόθηκε η ευκαιρία να μπει στο κόλπο, στο πέναλτι που κέρδισε ο Κεϊτά. Ο Περόνε ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι! Οι φιλοξενούμενοι... κατέρρευσαν και ο Πλατανιάς βρήκε την ευκαιρία για πάρτι! Στο 62' ο Κατάι με σέντρα σουτ και τον Σιδεράκη να κάνει λάθος εκτίμηση πέτυχε το 4-0! Οι Κρητικοί συνέχισαν την πίεση και στο 69' ήρθε το πέμπτο τέρμα. Ο Ζος ανέτρεψε τον Βλαχοδήμο, αποβλήθηκε και ο Τετέ με απευθείας εκτέλεση πέτυχε το 5-0.

Χατ τρικ ο Βλαχοδήμος
Στο 71' ο Κατάι αντικαταστάθηκε από τον Γουνδουλάκη και ο Ελληνας μέσος κατάφερε στο 74' πολύ εύκολα να πετύχει το 6-0. Από την σέντρα του Τετέ, ο Τόρες έβγαλε στον Γουνδουλάκη που πρόλαβε τον Σιδεράκη! Ο Πλατανιάς με κολλημένο το πόδι στο γκάζι και τον Βλαχοδήμο σε εξαιρετική μέρα κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ, με τον Ελληνα μέσο στο 85' να σημειώνει χατ τρικ!


Μan of the match: Ο Βλαχοδήμος πέτυχε χατ τρικ και ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Αγωνίστηκε τόσο δεξιά όσο και αριστερά κάνοντας ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του.

Στο ύψος του: Μπορεί στο ματς με τον Απόλλωνα να έμεινε εκτός αποστολής, αλλά κόντρα στην Καλλονή έδειξε το πόσο σημαντικός είναι για τον Πλατανιά. Γκολ, ασίστ βοηθώντας τους Χανιώτες να φτάσουν στη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους.

Αδύναμος κρίκος: Η Καλλονή... Υπέστη τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας της με την ομάδα να είναι... εκτός γηπέδου. Αμυνα για κλάματα, πολλά λάθη από τον Σιδεράκη, ενώ και ο Περόνε έχασε πέναλτι. Πήγαν όλα στραβά

Γκάφα: Ο Αναστασιάδης με το αυτογκόλ στο 45' ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη για τον Πλατανιά, ενώ ο Σιδεράκης ήταν σε αρκετές φάσεις εκτός τόπου και χρόνου...

Το στραγάλι: Κανένα πρόβλημα για τον Στυλιάρα που μοίρασε τέσσερις κίτρινες, ενώ απέβαλε τον Ζος για την ανατροπή στον Βλαχοδήμο

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Αν έχανε... χανόταν! Ο Πλατανιάς έκανε το καλύτερό του ματς στη Σούπερ Λιγκ, πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του (7-0), με τους Βλαχοδήμο, Κατάι να κάνουν ό,τι θέλουν. Πήρε ανάσα, ενώ η Καλλονή μόνο... ασφαλής δεν πρέπει να αισθάνεται πλέον.

Πλατανιάς: Γιωργιαλλίδης, Φαΐσκα, Ινκούμ, Δημήτρης, Γιαχία, Αγκιλέρα, Τετέ, Βλαχοδήμος, Κατάι (70' Γουνδουλάκης), Μπέλιτς (58' Καζναφέρης), Τόρες (81' Θέρα)
Καλλονή: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Γιορέντε (50' Γκι), Μαρσέλο (67' Καλτσάς), Αναστασιάδης, Ποντανί (67' Φαρία), Γκαρσία, Κεϊτά, Λεοζίνιο, Ζος, Περόνε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα