Τζιμπούρ: «Γκολ στο Ολντ Τράφορντ ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Τζιμπούρ: «Γκολ στο Ολντ Τράφορντ ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δήλωσε ότι απολαμβάνει τη ζωή στην ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Αλγερινός επιθετικός, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη για άνοδο στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, μίλησε στη Real News για το δύσκολο έργο του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Όχι δεν ήταν έκπληξη για μένα η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ στο πρώτο ματς. Ο Ολυμπιακός είναι πετυχημένος φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι καλή όλη τη χρονιά. Λείπει από τους παίκτες της Μάντσεστερ η αυτοπεποίθηση και όταν πάει κάποια ομάδα στο Καραίσκάκη είναι ένα δύσκολο γήπεδο για να μπορέσει να κερδίσει οποιοσδήποτε. Έκπληξη θα είναι να κερδίσει ο Ολυμπιακός στο Ολντ Τράφορντ ή να πάρει ισοπαλία. Αυτό θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Για το δεύτερο ματς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος κι αυτό γιατί θα είναι περίπλοκο για τον Ολυμπιακό. Θα έχει λίγες ευκαιρίες και θα χρειαστεί να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ για να μην εξελιχθεί σε εφιάλτη», τόνισε ο Τζιμπούρ.

Για τη ζωή στο Νότιγχαμ είπε: «Είναι πολύ διαφορετικό το στιλ της ζωής εδώ στο Νότιγχαμ. Είναι σίγουρα διαφορετικό απ' αυτό που ήξερα ως τώρα. Δεν είναι όμως τόσο κακό. Το Νότιγχαμ είναι μια συμπαθητική πόλη, με κοσμοπολίτες, κι έχω αρχίσει να το απολαμβάνω».

Ο «τρομοκράτης» κατέληξε: «Ο σύλλογος με υποδέχθηκε πολύ καλά. Έχουμε έναν πραγματικά δυνατό πρόεδρο και είναι πολύ υπερήφανος που με έχει στην ομάδα του. Ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι πραγματικά ένας αληθινός αδερφός μου, δεν χρειάζεται να το πω αυτό. Έκανε τα πάντα για μένα από την πρώτη μέρα, ώστε να αισθανθώ άνετα εδώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα ποδοσφαιρικά μου όνειρα είναι να καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο για την Πρέμιερ Λιγκ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και να πάω στο Μουντιάλ με την Αλγερία»

 

Τελευταία Νέα