Γεωργιάδης: «Τα ντέρμπι ξεκινούν 50-50»

Gazzetta team
Γεωργιάδης: «Τα ντέρμπι ξεκινούν 50-50»

bet365

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για το ντέρμπι με τον Άρη το οποίο θεωρεί ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Χαρακτήρισε άδική την βαθμολογική θέση των «κίτρινων», ενώ τέλος αναφέρθηκε και στην ενίσχυση του τεχνικού τιμ.


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova σχολίασε τα εξής: «Όλη την εβδομάδα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δουλέψαμε καλά. Οι παίκτες μας είναι συγκεντρωμένοι κι ελπίζω να συνεχίσουμε από εκεί απ« όπου σταματήσαμε την προηγούμενη Κυριακή».

Ήταν εξίσου σημαντική με το αποτέλεσμα η διαχείρισή του στις ημέρες που ακολούθησαν;
«Εντάξει, εμείς είμαστε μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε ποτέ να στεκόμαστε σε μια νίκη. Το μόνο που θέλω κι ελπίζω είναι να δώσει στους παίκτες μας αυτοπεποίθηση αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσουν να παίζουν στον ίδιο ρυθμό».

Ξεχωρίσατε κάτι ως στοιχείο που σας άρεσε κι επιθυμείτε να το βλέπετε σε κάθε αγωνιστική ευκαιρία;
«Τα συζητήσαμε με τους παίκτες. Κάναμε αρκετά πράγματα καλά στο παιχνίδι και αρκετά όχι και τόσο καλά. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε, να έχουμε μια βάση, να κρατήσουμε τα καλά μας στοιχεία και να μειώσουμε τα λάθη, τα οποία ήταν και αρκετά στο προηγούμενο παιχνίδι».

Την Κυριακή σας περιμένει ένας - ακόμη - μεγάλος αγώνας, αυτή τη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Αρη. Ποια είναι η άποψή σας για τον συγκεκριμένο αντίπαλο κι αντίστοιχα ποιες είναι οι σκέψεις σας για τον αγώνα αυτόν;
«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Πιστεύω ότι ο Άρης αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Σας είπα, εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δική μας ομάδα, να δούμε το πώς μπορούμε να παρουσιαστούμε καλοί και δυνατοί ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αν κι αυτά τα ντέρμπι ξεκινούν από το πενήντα - πενήντα».

Σε αγώνες σαν κι αυτόν, τα ποσοστά που αντιστοιχούν σε τομείς όπως η τακτική, ο χαρακτήρας, η συγκέντρωση ως στοιχεία που καθορίζουν την εξέλιξή τους, παραμένουν ως έχουν και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ή αναπροσαρμόζονται;
«Είναι ένα ντέρμπι, που σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι ομάδες είναι δύσκολο και για τις δυο και συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες και στο πάθος των παικτών».

Ολοκληρώνοντας, επειδή υπάρχουν κάποιες ανακατατάξεις τον τελευταίο καιρό που μοιάζουν σα θολό τοπίο. Υπήρξε αλλαγή γυμναστή, ακούστηκε πως επιστρατεύεται νέος σκάουτερ από την ομάδα. Θα μπορούσατε να μας πείτε αν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο, κάτι οριστικό γύρω από αυτά;
«Ε, όχι. Σ’ ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση τους γυμναστές και το σκάουτινγκ είναι όπως το είπα, ενισχύσαμε τα τμήματα αυτά με κάποιους ανθρώπους. Οι προηγούμενοι άνθρωποι είναι εδώ, παρόντες όλοι. Απλώς προσθέσαμε έμψυχο δυναμικό, νομίζω πως το χρειαζόμασταν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα