Πληρώνει 916 χιλ. σε Τοτσέ ο Παναθηναϊκός

Πληρώνει 916 χιλ. σε Τοτσέ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Πληρώνει 916 χιλ. σε Τοτσέ ο Παναθηναϊκός

bet365

Το ποσό των 916.000 ευρώ καλείται να πληρώσει τελεσίδικα ο Παναθηναϊκός στον Χοσέ Τοτσέ και μένει να ξεκαθαριστεί ο τρόπος καταβολής των χρημάτων.

Από τις 940.000 ευρώ που είχαν πρωτόδικα οριστεί, οι «πράσινοι» θα κληθούν τελικά να πληρώσουν 916.000 ευρώ στον Ισπανό στράικερ που είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον του συλλόγου. Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ είναι τελεσίδικη, ωστόσο το γνώριζαν στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού, αν και δεν παύει να αποτελεί ένα ακόμα «βραχνά» στα μεγάλα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει η ΠΑΕ.

Το συγκεκριμένο ποσό ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να το καταβάλει μέσω 45 δόσεων, κάτι εξάλλου που είχαν εξ αρχής αποφασίσει οι άνθρωποι της ΠΑΕ και το είχαν εντάξει στο πλάνο για τη συμπλήρωση του φακέλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα