«Κανένα θέμα αποχώρησης Σαβιόλα»

«Κανένα θέμα αποχώρησης Σαβιόλα»

Δημήτρης Τομαράς
«Κανένα θέμα αποχώρησης Σαβιόλα»

bet365

Ξεκάθαρος είναι ο Ολυμπιακός για τον Χαβιέρ Σαβιόλα, καθότι στον προγραμματισμό του υπάρχει η παραμονή του Αργεντίνου άσου για πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα.

Σε Ισπανία και Αργεντινή υποστηρίζουν πως ο Χαβιέρ Σαβιόλα μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρίβερ Πλέιτ όμως οι Πειραιώτες έβαλαν το απόγευμα της Τετάρτης τα πράγματα στην θέση τους. Στο Λιμάνι διέψευσαν κατηγορηματικά πως υπάρχει θέμα αποχώρησης του παίκτη. Διευκρίνισαν παράλληλα πως στον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό τους είναι να μείνει ο έμπειρος άσος στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης του Σαβιόλα από τον Ολυμπιακό. Στον σχεδιασμό μας προβλέπεται να είναι μαζί μας ο Χαβιέρ για πολλά χρόνια», είναι η ερυθρόλευκη επισήμανση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα