To μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας του Ολαϊτάν!

To μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας του Ολαϊτάν!

Δημήτρης Τομαράς
To μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας του Ολαϊτάν!

bet365

Ανακουφισμένος που όλα πήγαν καλά εμφανίστηκε ο Μάικλ Ολαϊτάν με μήνυμά του στα social media. Διαβάστε τι έγραψε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και ποιους ευχαριστεί.

Μέσω του Instagram του ο διεθνής Αφρικανός χαφ των Πειραιωτών θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο το τι βίωσε, να ευχαριστήσει όλους όσοι τον βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα του και να υποσχεθεί τα καλύτερα για την επάνοδό του. Εξάλλου ήταν πολύς ο κόσμος που αγωνιούσε και ρωτούσε διαρκώς για την πορεία της υγείας του Μάικλ Ολαϊτάν. «Επιτέλους αυτή η μεγάλη και σκληρή εβδομάδα πέρασε! Είμαι ευλογημένος επειδή σε αυτήν την περίοδο δεν ένιωσα και δεν ήμουν ποτέ μόνος. Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου (αλλά και όλοι εσείς με τα εμπνευσμένα και πολύ δυνατά μηνύματα συμπαράστασης) ήταν δίπλα μου για να με στηρίξουν και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή μου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον γιατρό και το ιατρικό προσωπικό του Metropolitan για την φροντίδα τους. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι γρήγορα πίσω, πιο δυνατός από ποτέ και για να μπορέσω έτσι να ανταποδώσω σε όλους την αγάπη που εισέπραξα. Μέχρι τότε πρέπει να στηρίξουμε όλοι τον προπονητή μας και τους παίκτες διότι έρχονται σημαντικά παιχνίδια. Αυτά θα φέρουν πιο πολλούς τίτλους αλλά και δόξα στην Ολυμπιακάρα!», έγραψε ο Ολαϊτάν. Ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο την Τετάρτη και έδωσε το παρών στο γεύμα της ομάδας όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Θα ξεκουραστεί για κάποιες μέρες και ενώ σύντομα θα αποσαφηνιστεί πλήρως το πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να ξεκινήσει προπονήσεις και να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα