Το «σπίτι» της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ (pics)!

Το «σπίτι» της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ (pics)!

Gazzetta team
Το «σπίτι» της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ (pics)!

bet365

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δημοσίευσε φωτογραφίες από το αθλητικό κέντρο της Βραζιλίας που θα προπονείται η Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά το κείμενο και οι φωτογραφίες από το σάιτ της ΕΠΟ:

Από το Ντέρμπαν και τα παράλια της Νότιας Αφρικής το 2010, στην πόλη Αρακαζού στα βορειοανατολικά παράλια της Βραζιλίας το 2014. Κάθε τέσσερα χρόνια και μια νέα «περιπέτεια» για την Εθνική ομάδα, που συνεχίζει την παράδοση των τελευταίων ετών και θα είναι παρούσα σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Μετά την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο που φιλοξενήθηκε προ τετραετίας στην αφρικανική ήπειρο, θα συμμετάσχει και στη Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη «Μέκκα του ποδοσφαίρου».

Το Αρακαζού, λόγω της γεωγραφικής θέσης του, έχει έντονα ανεπτυγμένο το τουριστικό στοιχείο και θεωρείται από τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες πρωτεύουσες Πολιτειών της Βραζιλίας. Τον Ιούνιο η μέση θερμοκρασία την ημέρα είναι 28 βαθμοί, ενώ τη νύχτα 23. Επειδή η πόλη είναι χτισμένη δίπλα σε τροπικό δάσος, έχει πολύ συχνές κι έντονες βροχοπτώσεις.

Επειτα από επισκέψεις σε διάφορα προπονητικά κέντρα, ο Φερνάντο Σάντος και ο Τάκης Φύσσας, κατέληξαν στο αθλητικό κέντρο της συγκεκριμένης πόλης της Βραζιλίας για να προπονείται η Εθνική ομάδα. Ένα από τα βασικά κριτήρια ήταν πως το Αρακαζού βρίσκεται σχετικά κοντά με τις δύο εκ των τριών πόλεων όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην α' φάση της διοργάνωσης. Το Αρακαζού απέχει 1.219 χιλιόμετρα από το Μπέλο Οριζόντε όπου στις 14 Ιουνίου η Εθνική θα παίξει με την Κολομβία, 607 χιλιόμετρα από το Νατάλ όπου πέντε ημέρες αργότερα (19/6) θα φιλοξενηθεί το ματς Ιαπωνίας - Ελλάδας και 824 χιλιόμετρα από την Φορταλέζα όπου είναι η έδρα της αναμέτρησης Ελλάδας - Ακτής Ελαφαντοστού (24/6).

Το κατάλυμα και το γήπεδο έχουν επιλεγεί και σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες για να γνωρίσετε τα μέρη στα οποία θα κινούνται τα μέλη της αποστολής της εθνικής μας κατά την παραμονής τους στη Βραζιλία. Και ελπίζουμε αυτή η παραμονή να είναι μακρά...

 

Τελευταία Νέα