Νέοι επενδυτές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Νέοι επενδυτές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Θάνος Σαρρής
Νέοι επενδυτές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

bet365

Αμερικανική επενδυτική εταιρεία απέκτησε το 24% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν διαθέσιμες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, πιστεύοντας στις προοπτικές των «Κόκκινων Διαβόλων»!

Το ποσοστό των μετοχών αντιστοιχεί στο 2.5% του συλλόγου και ανήκει στο κομμάτι που η οικογένεια Γκλέιζερ πούλησε το 2012. Οι αναλυτές πάντως εκτιμούν ότι πρόθεση της Baron Capital που προχώρησε στην αγορά του 24% των διαθέσιμων μετοχών, δεν είναι να αναλάβουν τον έλεγχο του συλλόγου.

Θεωρούν ότι απλά είδαν τη Γιουνάιτεντ ως μια καλή μακροπρόθεσμη επένδυση και αποφάσισαν να κινηθούν σχετικά. Παράλληλα, υπάρχει η εκτίμηση ότι η εν λόγω κίνηση έχει να κάνει με την αναμονή της ανακοίνωσης νέας συμφωνίας με τη Nike. Ένα deal που θα αξίζει εκατοντάδες εκατομμύρια λίρες.

Η Baron Capital ανακοίνωσε ότι έχει 9,581,636 μετοχές στην κατοχή της, οι οποίες στο κλείσιμο του χρηματιστηρίου τη Δευτέρα άξιζαν 90 εκατομμύρια! Παράλληλα, στην ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι της επενδυτικής δήλωσαν αισιόδοξοι ότι η εταιρεία θα έχει ανοδική πορεία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα