Το τρολάρισμα του Μάντζιου και η γκολάρα!

Gazzetta team
Το τρολάρισμα του Μάντζιου και η γκολάρα!

bet365

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, είχε κάνει τον δικό του... χαβαλέ στον Μπεν Σαμπάτ, ο οποίος σκόραρε ένας εξαιρετικό γκολ απέναντι στον Εργοτέλη.

Μία ωραία, ποδοσφαιρική ιστορία κρύβεται πίσω από την γκολάρα του Μπεν Σαμπάτ και τα όσα ψιθύρισε στον προπονητή του κατά τον πανηγυρισμό. Όπως αναφέρει το Goal, ο Έλληνας προπονητής είχε κάνει τον... σχετικό χαβαλέ στον Ισραηλινό αμυντικό: «Μπεν, άστο αγόρι μου.

Όσα σουτ και να κάνεις γκολ δεν βάζεις με τίποτα. Εσύ είσα αμυντικός και ξέρεις να κόβεις. Δεν είσαι για να σκοράρεις», του είπε χαρακτηριστικά σε μια προπόνηση, βλέποντας ότι... δεν έβρισκε με τίποτα δίχτυα.

Ο Σαμπάτ του απάντησε: «Καλά, περίμενε να δεις όταν θα σκοράρω στο παιχνίδι». Μετα το γκολ, έτρεξε και του θύμισε τα όσα του είχε πει, με τον Μάντζιο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα