Πρόβλημα με Λάζαρ στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Λάζαρ στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πρόβλημα με Λάζαρ στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Κοστίν Λάζαρ έγινε αλλαγής από νωρίς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού και φαίνεται ότι θα λείψει από τα προσεχή ματς του ΠΑΟΚ. Συμπλήρωσαν κάρτες Κάτσε και Λούκας.

Για θλάση στους προσαγωγούς κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις σχετικά με τον τραυματισμό που υπέστη ο Ρουμάνος μέσος που αγωνίστηκε για μόλις 24 λεπτά στον αγώνα με τους Πειραιώτες και οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί εντός της ημέρας, θα δείξουν το ακριβές διάστημα όπου θα μείνει στα «πιτς».

Από εκεί και πέρα τις τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν τόσο ο Λούκας, όσο κι ο Κάτσε, κάτι που σημαίνει πως ο Γεωργιάδης θα κληθεί να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ θα εκτίσουν την τιμωρία τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα