Σα Πίντο: «Δε δέχομαι την ισοπαλία»

Σα Πίντο: «Δε δέχομαι την ισοπαλία»

Νίκος Τσιώκος
Σα Πίντο: «Δε δέχομαι την ισοπαλία»

bet365

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο ήταν απογοητευμένος από την ισοπαλία με τον ΠΑΣ, τόνισε πως ο ΟΦΗ άξιζε τη νίκη και δεν μπορούσε να δεχτεί το γεγονός ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε πως οι Κρητικοί άξιζαν τη νίκη και δεν μπορούσε να δεχτεί το γεγονός ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο.

«Είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ απογοητευμένος από το γκολ που δεχθήκαμε γιατί κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα που βρίσκεται στην έκτη θέση. Ήρθαν για να μην χάσουν, περίμεναν πολύ πίσω.

Ήταν δύσκολο να παίξουμε ανάμεσα στις γραμμές τους και να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή. Αλλάξαμε πολλές φορές την τακτική και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και προσπαθήσαμε να φτάσουμε στο γκολ. Δημιουργήσαμε τις καλύτερες φάσεις, μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα, ενώ η αντίπαλη ομάδα είχε μια ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να δεχτώ ότι ισοφαριστήκαμε και ότι το σκορ έγινε 1-1. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Με αυτούς θα είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο στόχο που είχαμε θέσει στην αρχή του χρόνου. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δεν φερθήκαμε έξυπνα.

Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, ειδικά μετά το καταπληκτικό γκολ του Νούνιες. Συνεχίζουμε να πολεμάμε σε κάθε ματς, παίξαμε με μια ομάδα που ήταν μια θέση μπροστά μας. Αξίζαμε τη νίκη, όμως δυστυχώς δεν την πήραμε», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για τη συνέχεια: «Τώρα αρχίζουμε και σκεφτόμαστε τον Απόλλωνα για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρημένους. Πολεμήσαμε με τους τραυματισμούς και ταυτόχρονα θέλαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για νεαρούς παίκτες όπως ο Ροβίθης και ο Μπανούσης».

Για τον Μπανούση: «Ο Μπανούσης μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές διαφορετικές θέσεις όπως έχει γίνει σε προηγούμενα παιχνίδια. Δεν μιλάω ποτέ και δεν μου αρέσει να μιλάω για κάθε παίκτη ξεχωριστά αλλά κόντρα στον Άρη ο Μπανούσης ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα