Λαμπρόπουλος: «Πρόκληση η επιστροφή στο Περιστέρι»

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Πρόκληση η επιστροφή στο Περιστέρι»

bet365

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, τον τραυματισμό που είχε στο γήπεδο του Περιστερίου, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για αυτό που του άφησε ο αγώνας με την Καλλονή: "Σίγουρα δεν παρουσιαστήκαμε τόσο καλοί όσο στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που κερδίσαμε. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που προηγηθήκαμε έπρεπε να είμαστε λίγο πιο σοβαροί και να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Μπορεί να το δικαιούμασταν, μπορεί και όχι. Ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε και το κάναμε σε καλό σημείο του αγώνα, στις αρχές του δεύτερου μέρους. Από μια αδράνεια της άμυνάς μας όμως ισοφαριστήκαμε και πιστεύω πως η ισοπαλία, ίσως, να ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα το 1-1".


Για το τι κρατάει από τον αγώνα με την Καλλονή: "Δεν πρέπει να ξεχάσω κάτι, αλλά πρέπει να διορθώσουμε λίγο τη διάθεσή μας στο παιχνίδι. Δεν παρουσιαστήκαμε τόσο φρέσκοι όσο στα δύο προηγούμενα ματς. Πήραμε όμως έναν πόντο γιατί είναι σημαντικός για τη συνέχεια. Μακάρι σε κάθε αγωνιστική να παίρνουμε πόντο ή πόντους".

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά τους 7 βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια: "Μετά από νίκες και βαθμούς η ψυχολογία μας ανεβαίνει. Η αλλαγή προπονητή ίσως να βοήθησε και αυτή. Πρέπει να μην κοιτάζουμε πίσω, ούτε τις ισοπαλίες, ούτε τις νίκες. Πρέπει να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να σωθούμε και να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Για τη δουλειά του Νίκου Αναστόπουλου αυτές τις μέρες: "Σίγουρα όταν αλλάζεις προπονητή η ψυχολογία σου ανεβαίνει είτε το θέλεις, είτε όχι. Ξέρουμε ότι είναι έμπειρος προπονητής, ξέραμε από την αρχή ότι θα έχει απαιτήσεις πολλές, όπως και οι προηγούμενοι βέβαια. Πιστεύω πως έχουμε προσαρμοστεί αρκετά όλοι και θα είναι καλύτερη και η συνέχεια".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Ατρόμητο: "Σίγουρα για μένα είναι λίγο ιδιαίτερο αυτό το ματς. Πέρυσι είχα χτυπήσει σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν το βλέπω κάπως ξεχωριστά. Ο Ατρόμητος είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ίσως η πιο φορμαρισμένη αυτή τη στιγμή. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Έχουμε δείξει ότι στα δύσκολα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Μακάρι να ισχύσει και σε αυτό ματς το ίδιο".

Για το αν σκέφτεται τον τραυματισμό που είχε σ' αυτό το γήπεδο πέρυσι: "Δεν το σκέφτομαι, προσπαθώ να το ξεχάσω είναι η αλήθεια. Είναι μια πρόκληση για μένα. Επιστρέφω εκεί, μακάρι να βάλω και ένα γκολ εκεί".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ατρόμητο: "Μιλάμε για μια από τις πληρέστερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σε όλες τις θέσεις έχει 3-4 παίκτες, οι οποίοι είναι ενδεκαδάτοι. Είναι ομάδα, έχει τρωτά σημεία όπως όλες οι ομάδες, εκεί θα χτυπήσουμε και αν παρουσιαστούμε εμείς καλοί δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο".

Για την προσπάθεια των ανθρώπων της Πανιώνιας κίνησης να βοηθήσουν την ομάδα: "Η ομάδα είναι ο ιστορικότερος σύλλογος στην Ελλάδα. Περνάει μια κρίση, έχει περάσει και στο παρελθόν κρίσεις. Πιστεύω πως μόνο με συσπείρωση μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα. Δεν γίνεται να χωριζόμαστε σε 3-4 στρατόπεδα. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Σίγουρα βοήθησαν και με τον κόσμο και με την οικονομική βοήθεια που μας παρείχαν. Πρέπει να στηρίξουν όλοι μαζί αυτό το έργο".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα