Τετ α τετ και «ντόπες» από Μίτσελ

Τετ α τετ και «ντόπες» από Μίτσελ

Gazzetta team
Τετ α τετ και «ντόπες» από Μίτσελ

bet365

Διαδοχικά τετ α τετ με παίκτες είχε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μίτσελ, θέλοντας να τους «φτιάξει» ενόψει Τούμπας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό μέσα στο Φάληρο, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου κι έχουν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Η προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των παικτών του έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες από τον Μίτσελ, αλλά συνεχίστηκε και κατά τη χθεσινή ημέρα.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε τετ α τετ με τους περισσότερους παίκτες θέλοντας να τους «ντοπάρει» ενόψει του κυριακάτικου ματς και να τους ετοιμάσει ψυχολογικά. «Ήταν μία άσχημη βραδιά που πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και αν συνεχίσουμε τη δουλειά. Μία ήττα δεν χαλάει την εξαιρετική πορεία που έχουμε ως τώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μίτσελ, σύμφωνα με το «Goal».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα