Πανέτοιμος για ΠΑΟΚ ο Σέποβιτς!

Gazzetta team
Πανέτοιμος για ΠΑΟΚ ο Σέποβιτς!

bet365

Ο Μάρκο Σέποβιτς πήρε μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης του Ολυμπιακού και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ για το ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανησυχούσαν για τον Σέρβο επιθετικό, παρότι την Πέμπτη αποχώρησε με πρόβλημα από την προπόνηση. Όλα έδειχνα ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και έτσι, αφού επανεξετάστηκε η κατάστασή του προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ για το μεγάλο ματς στην Τούμπα.

Ο Σέποβιτς δεν έχει καμία ενόχληση στο πέλμα και έτσι όλα δείχνουν ότι δεν θα χρειαστεί ο Κάμπελ να μπει κατευθείαν από το... αεροπλάνο στην 11άδα!

Ο Κοσταρικανός, μαζί με τον Βαλντές και τον Πέρες δεν πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση, καθώς βρίσκονται καθοδόν προς την Ελλάδα μετά τις υποχρεώσεις που είχαν με τις εθνικές τους. Οι Μαρκάνο, Σιόβας και Σαβιόλα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασής τους, ενώ ο Μίτσελ έριξε το βάρος στην τακτική και την ανάπτυξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα