Ατομικό για τρεις στον Άρη

Ατομικό για τρεις στον Άρη

Ατομικό για τρεις στον Άρη

bet365

Οι Ρούμπεν Πουλίδο, Νταβίντ Αγκάνθο και Πέτρος Καμινιώτης ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του Άρη.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Άρη προπονήθηκαν κανονικά στο Νέο Ρύσιο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Απόντες από την σημερινή προπόνηση ήταν οι διεθνείς με την Ελπίδων (U21), Σωκράτης Διούδης, Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Τάσος Μπακασέτας. Aύριο, αναμένεται να επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας.

Σήμερα το απόγευμα (16:00), είναι προγραμματισμένη να συζητηθεί ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση που έχει καταθέσει η ομάδας μας, κατά της πρωτόδικης απόφασης για τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών των ποδοσφαιριστών Μαυρουδή Μπουγαΐδη και Τάσο Μπακασέτα.

Η αυριανή προπόνηση του ΑΡΗ θα γίνει στις 10.30 στο Ν. Ρύσιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα