Τζόνσον: «Καλύτερος ο Ρότζερς από Μουρίνιο»

Θάνος Σαρρής
Τζόνσον: «Καλύτερος ο Ρότζερς από Μουρίνιο»

bet365

Ο Γκλεν Τζόνσον θυμήθηκε την υπόσχεση που δεν τήρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο και τόνισε ότι σε θέματα διαχείρισης του ποδοσφαιριστή, ο Ρότζερς είναι σαφώς καλύτερος.

Ο Τζόνσον πήγε στην Τσέλσι το 2003, ως ένας πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής από τη Γουέστ Χαμ. Έμεινε τέσσερα χρόνια και μετά από ένα πέρασμα από την Πόρτσμουθ, κατέληξε το 2009 στη Λίβερπουλ. Μιλώντας για τη... σύγκριση του Μουρίνιο με τον Ρότζερς, αναφέρθηκε σε μια εμπειρία με τον Πορτογάλο που ουσιαστικά τον έκανε να χάσει το σεβασμό προς το πρόσωπό του.

«Ήταν δύσκολο για μένα με τον Ζοσέ στην Τσέλσι, επειδή υπήρχε κάποια στιγμή που είπε ότι αξίζω να παίξω. Είπε ότι αν παίξω καλά στο επόμενο ματς, τότε θα με χρησιμοποιούσε και στο επόμενο ματς. Αναδείχθηκα MVP, οπότε δεν μπορούσε να με βγάλει εκτός 11άδας. Στο επόμενο παιχνίδι είπε το ίδιο πράγμα και βγήκα πάλι MVP. Μετά είχαμε έναν ακόμα αγώνα και στη συνέχεια τη Μπαρτσελόνα.

Θυμάμαι που μιλούσα με τον ατζέντη μου και του έλεγα ότι δεν θα με χρησιμοποιήσει, γιατί αν παίξω καλά θα πρέπει να με βάλει με τη Μπαρτσελόνα. Και ήξερα ότι αυτό θα συμβεί. Δεν με χρησιμοποίησε και από τη στιγμή αυτή το έχασα και σκέφτηκα: "Πώς περιμένεις να σε σεβαστώ τώρα;". Ο Μπρένταν δεν θα το έκανε. ¨Έχει δείξει ότι αν είσαι καλός, θα παίξει στα μεγάλα ματς αν το αξίζεις. Οπότε, σε όρους διαχείρισης του ποδοσφαιριστή είναι αδιαμφισβήτητα καλύτερος, τόνισε ο διεθνής μπακ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα