Μίτσελ: «Δεν γίναμε χειρότεροι...»

Μίτσελ: «Δεν γίναμε χειρότεροι...»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Σύνθημα αντεπίθεσης από τον Μίτσελ που τόνισε στους παίκτες του ότι δεν έγιναν χειρότερη ομάδα επειδή έχασαν από τον Παναθηναϊκό, καλώντας τους να ξαναδώσουν χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Το κλίμα στους «ερυθρόλευκους» αναμενόμενα ήταν πολύ «βαρύ» μετά το 0-3 από τον «αιώνιο» αντίπαλο, ωστόσο οι υποχρεώσεις που τους περιμένουν είναι πολλές και σημαντικές. Υπάρχει τόσο το Κύπελλο, όσο φυσικά κι ο στόχος της πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ την ερχόμενη αγωνιστική ακολουθεί ακόμα ένα ντέρμπι, αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες ο Μίτσελ θέλησε να τους ανεβάσει το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας και τον κρίσιμων αγώνων που έρχονται, δίνοντας το... σύνθημα της αντεπίθεσης.

«Δεν ήμασταν καλοί, δεν μας πήγε τίποτε καλά και το ξέρουμε. Δεν γίναμε όμως ξαφνικά χειρότεροι. Έχουμε το Κύπελλο, αλλά και το μεγάλο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ για να ξαναδώσουμε χαρά στον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο 51χρονος τεχνικός, όπως αναφέρει η «Sportday».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα