Δίπλα σε Ολαϊτάν οι Αναστασίου, Ατζαγκούν!

Gazzetta team
Δίπλα σε Ολαϊτάν οι Αναστασίου, Ατζαγκούν!

bet365

Τον Μάικλ Ολαϊτάν επισκέφτηκαν οι Γιάννης Αναστασίου και Αμπντούλ Ατζαγκούν προκειμένου να δουν πώς εξελίσσεται η υγεία του και να του ευχηθούν περαστικά.

Πάνω από τα ντέρμπι, τις νίκες και τις ήττες είναι η ανθρώπινη υγεία και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στην περίπτωση με την περιπέτεια που περνάει ο Μάικλ Ολαϊτάν. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχασε τις αισθήσεις του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος έστειλε ανθοδέσμη και σήμερα πήγαν στο νοσοκομείο οι Γιάννης Αναστασίου και Αμπντούλ Ατζαγκούν, προκειμένου να δουν πως εξελίσσεται η υγεία του και να του ευχηθούν περαστικά. Ειδικά ο Ατζαγκούν είναι και προσωπικός φίλος του παίκτη των «ερυθρολεύκων» και έχει όπως είναι φυσικό και μεγαλύτερη αγωνία για τον φίλο του.

Από την πλευρά του ο Ολαϊτάν ευχαρίστησε και τους δύο, αλλά και τον Παναθηναϊκό για την συμπαράστασή τους και το ενδιαφέρον που δείχνουν με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα