Κατέρρευσε ο Ολαϊτάν (vid)

Gazzetta team
Κατέρρευσε ο Ολαϊτάν (vid)

bet365

Πάγωσε το «Γ. Καραϊσκάκης» στο 30' όταν ο Ολαϊτάν κατέρρευσε και οι παίκτες των δυο ομάδων καλούσαν επειγόντως σε βοήθεια. Ο Νιγηριανός αποχώρησε, ενώ φαινόταν πως έχει επαφή με το περιβάλλον.

Πάγωσαν παίκτες, τεχνικό τιμ και κόσμος, όταν στο 30' της αναμέτησης ο Μίκαελ Ολαϊτάν κατέρρευσε ξαφνικά, με τους «πράσινους» που ήταν πάνω από τον Νιγηριανό να καλούν επειγόντως σε βοήθεια. Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον φορ των Πειραωτών, του τοποθέτησαν κολάρο και ο παίκτης αποχώρησε από το γήπεδο. Ο Νιγηριανός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο (Metropolitan), με την κάμερα να δείχνει πως έχει βρει τις αισθήσεις του. O Ολαϊτάν θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ υπάρχει πρόβλημα και στον αυχένα, το οποίο και αποκόμισε από την πτώση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα