Τσέναμο: «Χρωστούσα μια καλή εμφάνιση»

Νίκος Τσιώκος
Τσέναμο: «Χρωστούσα μια καλή εμφάνιση»

bet365

Ο Λουίτζι Τσέναμο τόνισε πως χρωστούσε μια... εντός έδρας καλή εμφάνιση στους φιλάθλους του Παναιτωλικού και ότι αυτή ήρθε λίγο καθυστερημένα.

Με δέκα αποκρούσεις στο ενεργητικό του, ο Λουίτζι Τσέναμο ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ατρομήτου στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο γκολκίπερ των Περιστεριωτών κατέβασε ρολά στο Αγρίνιο και στις δηλώσεις του τόνισε πως χρωστούσε μια... εντός έδρας καλή εμφάνιση στους φιλάθλους του Παναιτωλικού και ότι αυτή ήρθε λίγο καθυστερημένα. Επίσης, στάθηκε στην εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Μπόγιοβιτς, ενώ ξεκαθάρισε πως θα έχει πάντα στην καρδιά του τα «καναρίνια», ύστερα από τα όσα έζησε εκεί.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο agrinionews.gr:

Για το αν συμφωνεί με την άποψη του προπονητή του ότι ο αγώνας ήταν μαγική εικόνα και ο Ατρόμητος ήταν πολύ τυχερός: «Ασφαλώς. Τυχερός, ικανότητα κάποιων παικτών μπορούμε να το πούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σίγουρα ο Παναιτωλικός έκανε περισσότερες ευκαιρίες από εμάς και αν πούμε ότι οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, άξιζε κάτι παραπάνω από το 1-3».

Για το αν το ματς κρίθηκε και στη δική του ικανότητα: «Εάν θυμάστε, τα καλύτερά μου παιχνίδια με τον Παναιτωλικό ήταν όλα εκτός έδρας! Κατερίνη, Λιβαδειά, Καρδίτσα. Οπότε χρωστούσα στους Παναιτωλικούς μια καλή εμφάνιση εντός έδρας! Ήρθε λίγο καθυστερημένα».

Για τη μεγάλη απόκρουση που έκανε στην κεφαλιά εξ' επαφής του Μπόγιοβιτς: «Γίνεται η σέντρα και βλέπω τον Μπόγιοβιτς που έρχεται και έχει οπλίσει. Εκεί κυνηγάς τις πιθανότητες. Να καθίσεις, να περιμένεις τη μπάλα δεν υπάρχει περίπτωση! Ανοίγεις χέρια, πόδια για να ανεβάσεις τις πιθανότητές σου. Ψηλά παιδιά είμαστε, έχουμε εκτόπισμα».

Για να συναισθήματά του στην επιστροφή του ως αντίπαλος: «Ήταν δύσκολο στην αρχή, γι' αυτό και βγήκα νωρίτερα για ζέσταμα για να μπω στο ρυθμό. Άλλο να το βλέπεις από την τηλεόραση κι άλλο να ζεις καταστάσεις και να σου έρχονται αναμνήσεις και να πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στη μπάλα. Είναι δύσκολο. Ο Παναιτωλικός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και αυτό δεν αλλάζει ποτέ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα