O Σίρερ βλέπει... απομάκρυνση Πάρντιου!

O Σίρερ βλέπει... απομάκρυνση Πάρντιου!

Θάνος Σαρρής
O Σίρερ βλέπει... απομάκρυνση Πάρντιου!

bet365

Ο Άλαν Σίρερ και ο Γκρέιαμ Σούνες έβγαλαν... στη σέντρα τον προπονητή της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, θεωρώντας ότι δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Η αψυχολόγητη ενέργεια του Πάρντιου να κουτουλήσει τον Ντέιβιντ Μέιλερ της Χαλ στο 4-1 των δύο ομάδων του έφερε «τσουχτερό» πρόστιμο 100.000 λιρών από τις «Καρακάξες», αλλά σύμφωνα με τον Σίρερ είναι πολύ πιθανόν να του κοστίσει και τη θέση του.

«Τι στο καλό μπορεί τώρα να πει ο Άλαν Πάρντιου στους παίκτες του όταν δεν συμπεριφέρονται σωστά; Ειλικρινά δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη και νομίζω δεν θα προκαλούσε έκπληξη σε κανέναν, αν ο Άλαν Πάρντιου δήλωνε παραίτηση. Ακόμα κι αν δεν θέλει να παραιτηθεί, ίσως ο σύλλογος του πει: "Θα σου κάνουμε τη χάρη, παραιτήσου αντί να σε απολύσουμε". Κι αυτό πρέπει να υπάρχει στη σκέψη του επίσης. Θα είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να κρατήσει τη δουλειά του πλέον», είπε ο πρώην στράικερ της Νιούκαστλ.

Ένας ακόμα πρώην Τουν, ο Γκρέιαμ Σούνες, τόνισε: «Είναι μια επίθεση που μπορεί να φέρει απόλυση. Έχω ενοχληθεί και αναστατωθεί από πολλά πράγματα, αλλά δεν έχω ξεφύγει ποτέ έτσι», ενώ και η ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε ξεκάθαρα ότι: «Η συμπεριφορά του δεν είναι αποδεκτή. Δεν είναι η συμπεριφορά που περιμένουμε από τον προπονητή της Νιούκαστλ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα