«Να κερδίσουμε τον ΠΑΟ για τον κόσμο μας»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Το δύσκολο έργο που περιμένει τον Ολυμπιακό στην Αγγλία παραδέχτηκε ο Νέλσον Βαλντέζ, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να νικήσουν στο ντέρμπι, για να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους.

Ο Παραγουανός φορ αναφέρθηκε στις επαφές που είχε και κατά το παρελθόν για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ενώ μίλησε και για το... τέλειο παιχνίδι των Πειραιωτών απέναντι στη Γιουνάιτεντ, καθώς επίσης το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

«Ήμουν σε επαφή πριν από μερικά χρόνια με τον Ολυμπιακό. Έφτασα πολύ κοντά στο να έρθω στην ομάδα. Θα ήταν σπουδαίο να είχα έρθει νωρίτερα. Ας είναι και τώρα όμως. Είμαι εδώ. Είμαι και πάλι ευτυχισμένος που ήρθα τελικά και θα κάνω τα πάντα για να μείνω», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος στράικερ στη «Real» και πρόσθεσε σχετικά με τον αγώνα κόντρα στη Γιουνάτεντ:

«Είναι τρελό αυτό που συνέβη. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Κάναμε το τέλειο παιχνίδι. Κάναμε ένα βήμα για να πραγματοποιηθεί το όνειρο. Θέλουμε ένα ακόμα τέλειο παιχνίδι. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολα στην Αγγλία. Ο ρυθμός εκεί είναι διαφορετικός. Το σημαντικό ήταν ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνά μας απέναντι σε μία ομάδα όπως η Μάντσεστερ», για να συμπληρώσει αναφορικά με το ματς στο Μάντσεστερ:

«Ελπίζω να είμαι τυχερός να βάλω ένα γκολ στο γήπεδό τους και μετά να θέλουν τέσσερα για να προκριθούν. Έχουμε την ομάδα για να τα καταφέρουμε και να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Όλος ο κόσμος δεν πιστεύει αυτό που κάναμε στο πρώτο ματς με τη Μάντσεστερ. Κάναμε μία έκπληξη στο γήπεδό μας, θέλουμε να κάνουμε μία ακόμα εκεί και να προκριθούμε».

Όσο για το πρόβλημα τραυματισμού του και το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν δύσκολο να βλέπω το παιχνίδι από τον πάγκο στην αρχή. Ήθελα να μπω μέσα και να βοηθήσω. Μέχρι τώρα δεν είμαι και τόσο τυχερός με τους τραυματισμούς μου. Τώρα όμως είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, έχω δουλέψει αρκετά κι ελπίζω να παίξω με τον Παναθηναϊκό για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να κάνω ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα