Χαμός για τα... μάτια του ΠΑΟΚ!

Χαμός για τα... μάτια του ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Δημοσίευμα φέρνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ να χαρακτηρίζει όψιμους φίλους του ΠΑΟΚ όσες Ενώσεις στάθηκαν απέναντι του, με τον Γιώργο Σαρρή να διαψεύδει κατηγορηματικα.

Συγκεκριμένα εκείνο που αναφέρθηκε σε δημοσίευμα ιστοσελίδας είναι ότι οι ΕΠΣ Κεφαλονιάς, Φωκίδας και Κυκλάδων είναι οι... όψιμοι φίλοι του Δικεφάλου επικαλούμενο τη δήλωση του Γιώργου Σαρρή για το θέμα της αύξησης του εκλογικού σώματος.

Στη δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας αναφέρει:

«Ουδέποτε αμφισβήτησα το δικαίωμα οποιουδήποτε να έχει την προσωπική του άποψη αναφορικά με τα όσα δηλώνω ή να μου ασκεί ακόμη και ακραία κριτική επ' αυτών.

Ωστόσο, το να παραποιεί κάποιος τα λεγόμενά μου και να τα παρουσιάζει κατά το δοκούν και όπως εξυπηρετούν τα συμφέροντά του (;) ξεπερνά κάθε όριο.

Ουδέποτε χαρακτήρισα τις ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κυκλάδων και Φωκίδας ως όψιμους φίλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η φράση χρησιμοποιήθηκε από εμένα στη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης Τύπου προς τα ΜΜΕ και όλοι οι παρόντες, εκτός του συντάκτη του άρθρου, δεν κατέληξαν στο προαναφερθέν συμπέρασμα.

Αυτό, λοιπόν, μπορεί να ερμηνευτεί ως εξής:

1.Ο συντάκτης του άρθρου είναι τόσο εμπαθής, που φτάνει έως του σημείου να διαστρεβλώνει όσα είπα για τους δικούς του και μόνο (;) λόγους.

2.Αδυνατεί να αντιληφθεί και τα απλούστερα. Να με συγχωρεί όμως. Μπορεί να είμαι ιατρός στο επάγγελμα, αλλά παθολόγος και όχι χειρουργός μεταμόσχευσης εγκεφάλου.

Άλλο το δικαίωμα της κριτικής και άλλο το "δικαίωμα" του ψεύδους.

Επιτέλους σε όλα τα πράγματα υπάρχουν όρια. Όπως και στην υπομονή».

 

Τελευταία Νέα