Μεγάλος σύλλογος, μικροί παράγοντες

Μεγάλος σύλλογος, μικροί παράγοντες

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Μεγάλος σύλλογος, μικροί παράγοντες

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για πρωτοφανή γεγονότα και παράγοντες, που δυστυχώς οδηγούν τον ΑΡΗ στην διάλυση.

Δυστυχώς ο ΑΡΗΣ όχι απλά βρίσκεται με μηχανική υποστήριξη αλλά ξευτιλίζεται και μετά θάνατον. Απίστευτα, πρωτοφανή είναι όσα ζούμε τις τελευταίες μέρες, αλλά για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί όλα ατά είναι το κερασάκι στην τούρτα ενός εμφυλίου και μία απίστευτης μίζερης κατάστασης που ξεκίνησε από την μέρα που ο Λάμπρος Σκόρδας έχασε για πρώτη φορά τις εκλογές από τον Αθανασιάδη.

Μόλις...πέρασε η χρονιά της Ευρώπης, των 12500 διαρκείας, του τελικού και της ευρωπαικής πορείας που φυσικά δεν αποτελούσαν πρόσφορο έδαφος για κριτική, ξεκίνησε μία πρωτοφανής αποδόμηση όλων όσων δεν συμφωνούσαν ή αποκάλυπταν το τι πραγματικά συνέβαινε.

Η ανικανότητα των παραγόντων, η απουσία ενός ισχυρού οικονομικού παράγοντα και η... παρουσία ενός ονείρου των Αρειανών, της Λέσχης, που δυστυχώς εξελίχθηκε σε εφιάλτη έφερε τον ΑΡΗ σε αυτό το σημείο. Αν δεν υπήρχε Λέσχη, δεν θα μπορούσε ποτέ να επιστρέψει ο Σκόρδας που βέβαια μιλάει για νομιμότητα όποτε τον συμφέρει. Πέρσι ο Ψηφίδης δεν παραιτήθηκε, δεν υπήρξε καμία Γενική Συνέλευση, αλλά έγινε διοίκηση με δικόγραφο μάλιστα του ΑΣ. Φέτος υπάρχει Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ, υπάρχει απόφαση, αλλά την θεωρεί άκυρη γιατί λέει παραιτήθηκαν τρία μέλη, που χθες ήταν στην συνέλευση και είπαν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους, ότι δεν ενέμειναν στις παραιτήσεις και δεν έγιναν δεκτές από το συμβούλιο και τις απέσυραν.

Το εκπληκτικό είναι ότι φέτος ο Σκόρδας διορίστηκε από το δικαστήριο μετά από απόφαση της Συνέλευσης της ΚΜΑ με το ίδιο προεδρείο, που τώρα δεν αναγνωρίζει και παραμένει στην θέση του παρά την διαφορετική λαική ετυμηγορία! Φυσικά για να μην παρεξηγούμαστε, Πρόεδρος του ΑΡΗ σήμερα είναι ο Λάμπρος Σκόρδας. Έχει δικαστική απόφαση μετά από αίτηση της ΚΜΑ του Στεφανίδη (!!!) με 6μηνη ισχύ, την οποία αύριο θα ζητήσει την ανάκλησή της και πάλι η διοίκηση Στεφανίδη!!!

Ο Σκόρδας πήγε στην Λίγκα σήμερα για την εκδίκαση των υποθέσεων με Πλατανιά και χθες πήγε στην ΕΠΟ να μιλήσει με την ΚΕΔ και σήμερα ο Στεφανίδης πήρε ως Πρόεδρος της ΠΑΕ τον Μώραλη για να συζητήσουν για την επόμενη μέρα!!! Ποιος και γιατί πραγματικά να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον ΑΡΗ που καμία σχέση δεν έχει με τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.

Αφήνω ασχολίαστο το σχόλιο Σκόρδα ότι έχει καλές σχέσεις με την ΚΕΔ, την ΕΠΟ και την Λίγκα τους οποίους ξεφώνιζε μετά τον Πλατανιά! Αυτό πραματικά ξεπέρασε και την δική του δήλωση ότι δεν ξέρει αν θα ξαναπερπατήσει στο νερό, όπως πέρσι. Λες και έκανε οτιδήποτε πέρσι πχ στο Περιστέρι που στο ημίχρονο έβγαλε (όπως και φέτος με παραπομπή για τους θεατές) ανακοίνωση ότι έριξαν τον ΑΡΗ και ευτυχώς και εκεί οι παίκτες του ΑΡΗ κράτησαν ζωντανή την ομάδα.

Χθες το βράδυ στην ΓΣ έκανε δηλώσεις ως πρόεδρος της ΠΑΕ ο Στεφανίδης και μετά βγήκε ο Σκόρδας, στο ραδιόφωνο και όχι στην ΓΣ που το σώμα της του έδωσε την εντολή πριν δυο μήνες να κάνει διοίκηση, και είπε ότι δεν φεύγει και πως αυτός είναι ο πρόεδρος!

Βέβαια είπε και άλλα εκπληκτικά περί εισαγγελέων στο γήπεδο που θα έχει μόνο αρειανούς, αλλά και άλλα πολλά.

Θεωρώ ότι ο Στεφανίδης έκανε λάθος με αυτό που είπε στην ΓΣ για την ανακοίνωση των παικτών, αλλά σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ αν έχει 1% πιθανότητα να σωθεί αυτό δεν μπορεί να συμβεί με τον Σκόρδα, που αν δεν υπήρχαν Παπαδόπουλος και παίκτες θα είχε ήδη ρίξει την ομάδα με την εντολή στους παίκτες να πέσουν κάτω στα Χανιά.

Ακόμα και για αυτό βέβαια προσπάθησε να μας βγάλει τρελούς και ενώ το έχει παραδεχθεί δυο φορές σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, χθες είπε ότι δε το είπε!!! Για όσους αμφιβάλετε, το ηχητικό είναι κατατοπιστικότατο (http://www.allaboutaris.com/itemtv.asp?tid=4631 ).

Μέσα σε όλα αυτά ο ΑΡΗΣ δίνει ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό το Σάββατο με τον ΟΦΗ και η ΚΕΔ με την οποία έχει... καλές σχέσεις ο Σκόρδας στέλνει τον διαιτητή Στυλιάρα που πέρσι στο ματς με τον Ατρόμητο απέβαλε στο 17 τον Αγκάνθο (όπως και τον Καστίγιο με Ξάνθη, τον Τσουμάνη με Πανιώνιο και πέρσι μπροστά στα μάτια του “έπνιξε” το πέναλτι με Ξάνθη στον Γιαννιώτα) και στο ημίχρονο ο Σκόρδας έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του και της ΚΕΔ ότι ρίχνουν τον ΑΡΗ!!!

Από την πρώτη στιγμή είχα σημειώσει ότι η έλευση του Σκόρδα θα μας οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή και διάλυση καθώς αποτελεί την βασική αιτία διχόνοιας, αντιπαραθέσεων και εμφύλιας διαμάχης στον σύλλογο.

Δυστυχώς αυτή η επιβεβαίωση πλησιάζει με ολέθρια αποτελέσματα για τον ΑΡΗ, αλλά και πολύ κόσμο ακόμα. Μακάρι ο ΑΡΗΣ να κερδίσει το Σάββατο τον ΟΦΗ και να πάρει μία ανάσα. Μακάρι ο ΑΡΗΣ να πάρει 6 νίκες σε 8 ματς και να σωθεί. Μακάρι ο ΑΡΗΣ να σωθεί από διάφορες....καραμπόλες που θα γίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φέτος πλέον υπάρχει μία πιθανότητα στο εκατομμύριο. Αν δε εξαφανιστούν όμως από τον ΑΡΗ, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τον καταχρέωσαν και τον έφτασαν σε αυτό το σημείο, απλά θα καθυστερήσει την ημερομηνία θανάτου.

Όσο ο ΑΡΗΣ επιτρέπει σε όλους αυτούς να βρίσκονται ακόμα στα κοινά του και όχι στα σπίτια τους (στην αισιόδοξη πρόβλεψη), θα είναι άξιος της μοίρας του. Και δυστυχώς δεν αξίζει στον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας να καθορίζουν την μοίρα του τόσο μικροί παράγοντες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!