«Πετώντας» με την ωραιότερη γυναίκα ποδοσφαιριστή του πλανήτη (pics)

«Πετώντας» με την ωραιότερη γυναίκα ποδοσφαιριστή του πλανήτη (pics)

bet365

Τι είπε για το ελληνικό ποδόσφαιρο η τερματοφύλακας των Ηνωμένων Πολιτειών, Χόουπ Σόλο, την οποία συνάντησε ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος κατά τη διάρκεια πτήσης για τη Λισαβόνα.

Το Algavre Cup, που διεξάγεται στην Πορτογαλία από τις 5 έως τις 12 Μαρτίου, με τη συμμετοχή και της γυναικείας ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών έφερε στην ιβηρική χερσόνησο την Χόουπ Σόλο. Αν και ταλαιπωρημένη, λόγω του πολύωρου ταξιδιού της από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η διεθνής τερματοφύλακας και κάτοχος δύο χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουνάιτεντ, αλλά και να μας πει τη γνώμη της για τη χώρα μας.

- Χόουπ, ποια είναι η γνώμη σου για το ελληνικό ποδόσφαιρο;
- Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά πράγματα, όμως έμαθα ότι ο Ολυμπιακός νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0.

- Το είδες το παιχνίδι αυτό;
- Δυστυχώς, όχι. Ήμουν σε πτήση από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την Ευρώπη και δεν το είδα. Είναι όμως πολύ μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο μια ομάδα σας να νικάει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

- Έλληνες παίκτες γνωρίζεις;
- (Σκεφτεται) Ναι, ξέρω πως ο Σαμαράς παίζει στην Σέλτικ. Ξέρω ότι έχετε και ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Αγγλία και την Γερμανία, όμως δε θυμάμαι τα ονόματά τους. Να τους πεις συγνώμη. (γέλια)

- Το καλοκαίρι η εθνική Ελλάδος θα αγωνιστεί για 2η συνεχόμενη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ποια είναι η γνώμη σου;
- Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει την ομάδα σας σε κάποιο αγώνα τώρα τελευταία. Όμως για να προκρίνεστε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Μουντιάλ σημαίνει πως έχετε πολύ καλή ομάδα. Άλλωστε εσείς πήρατε και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πριν από μερικά χρόνια (2004).

- Στην Ελλάδα έχεις έρθει ποτέ;
- Ναι, φυσικά. Το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

- Τι θυμάσαι από την Ελλάδα;
- Θυμάμαι την Αθήνα. Μια πολύ όμορφη πόλη. Είχαμε πάει όμως και σε ένα νησί για κάποιες προπονήσεις. Στην Κρήτη, αν δεν κάνω λάθος.

- Και από τότε δεν έχεις ξαναέρθει;
- Όχι, αλλά το θέλω πολύ. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα.

- Χόουπ, σε ευχαριστούμε πολύ.
- Κι εγώ σας ευχαριστώ.

Το ταλέντο της Χόουπ Σόλο, φυσικά, δεν περικλείεται μόνο στις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και κάτω από τα γκολπόστ, αλλά επεκτείνεται και εκτός γηπέδου. Για δείτε.

 

Τελευταία Νέα