Βενγκέρ: «Γιατί όχι στην Άρσεναλ ο Κάμπελ;»

Θάνος Σαρρής
Βενγκέρ: «Γιατί όχι στην Άρσεναλ ο Κάμπελ;»

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Τζόελ Κάμπελ και παρότι δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον του, έδειξε θετικός ως προς το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Emirates.

Ο Κοσταρικανός αποτελεί μία από τις αδυναμίες του Αλσατού, ο οποίος πλέον βλέπει ότι αποκτά τη «σκληράδα» που χρειάζεται για να σταθεί στην Ευρώπη. Ο τεχνικός των «Κανονιέρηδων» μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναφέρθηκε στο μέλλον του.

«Ήταν καλός, πειστικός όταν έβγαινε μπροστά. Δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό παιχνίδι όσον αφορά τη σωματική πλευρά. Ξέραμε ότι έχει ταλέντο, αλλά κάποιες φορές βασιζόταν υπερβολικά πολύ σε αυτό. Έχει παίξει σε τρία διαφορετικά κλαμπ, τη Λοριάν, την Μπέτις και τον Ολυμπιακό. Έχει μάθει τη σκληράδα των ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων». Όσον αφορά για το αν θα επιστρέψει στην Άρσεναλ, υποστήριξε: «Θα αποφασίσω αργότερα για το μέλλον του. Για τό όχι; Τον αγοράσαμε για να τον φέρουμε εδώ...», είπε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα