Οριστικά τέλος από την Εθνική ο Σάντος!

Οριστικά τέλος από την Εθνική ο Σάντος!

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Οριστικά τέλος από την Εθνική ο Σάντος!

bet365

Oπως σας είχε αποκαλύψει από το πρωϊ το gazzetta.gr, το διάδοχο του Σάντος αναζητά πλέον η ΕΠΟ, αφού σε επικοινωνία του με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο Πορτογάλος οριστικοποίησε το... διαζύγιο.

Το διαζύγιο Εθνικής και Σάντος είναι οριστικό, αφού ο Πορτογάλος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του gazzetta.gr και σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Γιώργο Σαρρή απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Έτσι, μέσα στο επόμενο 24ωρο αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ σχετικά με το θέμα, με την οποία θα επισημοποιηθεί το... τέλος εποχής! Το κλίμα στην επικοινωνία, πάντως, ήταν πάρα πολύ καλό, αφού ο Σάντος αφήνει πίσω του δύο προκρίσεις σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων! Άλλωστε, ήταν γνωστό πως ο Πορτογάλος ήθελε να επιστέψει σε ομάδα που θα του προφέρει την καθημερινή τριβή, χωρίς όμως να επιβεβαιώνει τις φήμες για πρόταση και συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα