Ανακοίνωση διάψευση Αχαρναϊκού για το πριμ

Ανακοίνωση διάψευση Αχαρναϊκού για το πριμ

Άκης Παπαβλασόπουλος
Ανακοίνωση διάψευση Αχαρναϊκού για το πριμ

bet365

Aνακοίνωση με την οποία διαψεύδει τις φήμες για πριμ στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καλλιθέα, εξέδωσε η διοίκηση του Αχαρναϊκού.

Στην έκδοση ανακοίνωσης, μέσω της οποίας διαψεύδει τις φήμες περί πριμ στους παίκτες μετά την κυριακάτικη εκτός έδρας νίκη τους επί της Καλλιθέα, εξέδωσε η διοίκηση του Αχαρναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αχαρναϊκός Γιώργος Μωυσιάδης διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα σε διάφορα site που αναφέρουν πως μετά τη νίκη της ομάδας με την Καλλιθέα προσέφερε ως "μπόνους" στους παίκτες της ομάδας 10.000 ευρώ.

Η χαρά της Διοίκησης, αλλά και του φίλαθλου κόσμου μετά τη νίκη μπορεί να ήταν μεγάλη, όμως, δεν κατάφερε να καλύψει τον πόνο που βιώνουν καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Ο κ. Μωυσιάδης ουδέποτε "έταξε" επιπλέον χρήματα σε παίκτες της ομάδας, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε. Όλα όσα γράφτηκαν ήταν ανυπόστατα ψεύδη που στόχο έχουν να πλήξουν την ομάδα και την Διοίκηση!

Αν δεν αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός θα προβούν σε όλα τα νόμιμα μέσα ώστε να προστατέψουν την ομάδα αλλά και την υπόληψη τους.»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα