Έτοιμος για την πρόκληση ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Έτοιμος για την πρόκληση ο Ολυμπιακός

bet365

Αντιμέτωπος με την πρόκληση που ακούει στο όνομα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την αγγλική ομάδα (21:45, NS2).

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την ευρωπαϊκή υπέρβαση στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Ρομπέρτο με την άμυνά του να αποτελείται από τους Μανωλά, Μαρκάνο, Χολέμπας (αριστερά), Σαλίνο (δεξιά). Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ντινγκά, Μανιάτης με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Τσόρι, Κάμπελ, Πέρες και τον Ολαϊτάν σε ρόλο σέντερ φορ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγερι, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Βαλντές και Βέργος.

Από την άλλη πλευρά ο Ντέιβηντ Μόγες θα παίξει και αυτός με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια των Άγγλων θα είναι ο Ντε Χέα, με τους Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ και Εβρά να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Ως αμυντικοί μέσοι θα παίξουν Φλέτσερ και Κάρικ, με τον Βαλέντσια και τον Καγκάβα (ή Γιάνγκ) στα πλάγια. Ρούνεϊ (πίσω) και Φαν Πέρσι θα είναι στην επίθεση των φιλοξενούμενων.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντεγκααρντ, Ράφαελ, Μπίτνερ, Γκιγκς, Νάνι, Γιανουζάι, Κλέβερλι, Φελαϊνί, Γουέλμπεκ και Ερνάντες.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι μαζί με τους συμπατριώτες του Ντι Λιμπερατόρες, Καριολάτο (οι πλάγιοι) και τους Ματζιολέρι και Βαλέρι (πίσω από τις εστίες).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα