Υπό διάλυση η Μέταλιστ

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Υπό διάλυση η Μέταλιστ

bet365

Ο τεχνικός της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς, υπέβαλε την παραίτησή του, τα μέλη τη διοίκησης είναι άφαντα και η ομάδα οδεύει προς την διάλυση.

«Αποφάσισα να παραιτηθώ. Σε μία εβδομάδα οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι. Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που συμβαίνει, για τους οπαδούς. Η κατάσταση που επικρατεί, όμως, είναι χωρίς διέξοδο. Επικρατεί ένας συνεχόμενο χάος. Ίσως κάποιος να ταρακουνηθεί από την παραίτησή μου και ο σύλλογος βγει από το αδιέξοδο.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει σε λίγες ημέρες και ο σύλλογος έχει μόνο χρέη. Οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι 3 μήνες και αυτό δεν γίνεται να συνεχιστεί. Η απόφασή μου ήταν δύσκολη, όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ήταν μέρος των δηλώσεων του Μίρον Μάρκεβιτς, που περιγράφει την κατάσταση.

Τα μέλη του ΔΣ φέρονται να έχουν φύγει από την Ουκρανία μετά τις αναταραχές και το χάος που επικρατεί στην χώρα και κανένας δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους, ενώ οι οπαδοί της Μέταλιστ έστειλαν επιστολή στον πρώην πρόεδρο, Αλεξάντρ Γιαροσλάβσκι, ζητώντας του να επιστρέψει στην διοίκηση. Πλέον, αναμένεται αν θα υπάρξει αντίδραση από τον νυν πρόεδρο και ιδιοκτήτη, Σεργκέι Κουρτσένκο, ενώ τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την ομάδα του Χάρκοβο, που κινδυνεύει να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν με ερασιτέχνες.

 

Τελευταία Νέα